Jest dokładnie tak jak napisała Magda1980. Do kotła wrzucam jeszcze zęby jaszczurze i ogon nietoperza, wymawiam zaklęcie i chusty gotowe.![]()
![]()
Nie mówiłam Wam, że tak Nati powstają ?
![]()
![]()
![]()
Jest dokładnie tak jak napisała Magda1980. Do kotła wrzucam jeszcze zęby jaszczurze i ogon nietoperza, wymawiam zaklęcie i chusty gotowe.![]()
![]()
Nie mówiłam Wam, że tak Nati powstają ?
![]()
![]()
![]()
bardzo bym chciala, ale to nie ta szkola rodzenia niestety.Zamieszczone przez kappala
na razie duzo pomyslow mamy w glowie, mniej na papierze, ale na pewno bedziemy informowac co i jak - radze zagladac na strone poznanskiego oddzialu stowarzyszenia www.chusty.net oraz zapraszam do mnie na maila tulipowna@tlen.pl
Trochę więcej na temat imprezy napisałam w dziale "Konkursy".Zapraszam.
![]()
Czy ktoś wie jakie będzie indio z jedwabiem po farbowaniu, bardzo straci na swoich magicznych właściwościach czy raczej nie?
puk, puk...jesteście?
nikt nie czytał na TBW?
No pewnie, że czyta. A z kontrastem chcesz farbować?
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
a co to znaczyna brązik bym chciała.
Takie chusty jak Indio z jedwabiem możesz pofarbować, żeby miały kontrast-jedna nitka zostaje jasna, druga się farbuje.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
no, no brzmi interesującozałóżmy że bym tak chciała
![]()
zwykły procion nie ruszy jedwabiu,tylko bawełnę,a acid dyes Jaquard jest do wełny,jedwabiu,skóry etc. (czyli odzwierzęcych materiałów).dzięki czemu można po dwukrotnym farbowaniu mieć np. chustę zielono-czerwoną![]()