ja mieszkam blisko Gwiazdzistej.
ja mieszkam blisko Gwiazdzistej.
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Ja mieszkam na Bielanach, ale nie tak blisko G. jak grimma, więc jakby chciała porady to musiałybyśmy sie gdzies bliżej spotkać. Namów ja może na odwiedziny w Klubie mam na Bielanach, tam czasem mamy chustowe wpadają![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Dzięki za odzewa możecie przesłać mi na pw Wasze namiary (telefoniczne)? przekażę zainteresowanej, bo ona (jeszcze
) nie na forum...
aaaaaale fajny temat dla mnie !!! Wprowadzilam sie jakies 2 tyg temu na Bielany... zaczelam przygode z wielo jak mi sie Franek urodzil -7 tyg temu- i teraz upolowalam Nam chuscine... -czekamy az przyjdzie- i tylko brakuje mi kogos doswiadczonego obok... Generalnie... czuje, ze moje otoczenie ma mnie za delikatnego odmienca ... bo tetra... jakas szmata zamiast wózka... w XXI w? ... przez cala ciaze wszyscy mówili, ze szybko polece po pampki... a tu niespodzianka... uzaleznilam sie ...od wielo i mam nadzirje to samo będzie z chustą
jakby ktos gdzies z pobliza sie nudzil to z mila checia sie poradze
zoolka, paskowa! Ja też jestem z Bielan od niedawna, okolice metra Stare Bielany. Jeśli któraś z Was ma ochotę, to chętnie wybrałabym się na jakiś wspólny spacer.