Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Przodem do świata - czy to możliwe???

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie Przodem do świata - czy to możliwe???

Zupełnie przypadkiem na stronie pewnego sklepu internetowego znalazłam coś takiego: http://www.tomi.pl/szczegoly/10012/i...45_kg_warszawa -Oni się tam chwalą, że w tym nosidełku można dziecko nosić przodem do świata. Czy to możliwe??? Osobiście nie znam nosidła, w którym można by bezpiecznie i z korzyścią dla zdrowia dziecka nosić je w ten sposób...

Czy to może być nadużycie?

Edit: Rety, przyjrzałam się... Oni w tym sklepie sprzedają wisiadełka! O zgrozo!

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

hmm, wiele nosidełek chwali się, że można w nich nosić przodem do świata. Żeby to było bezpieczne i z korzyścią dla zdrowia dziecka to na zalinkowanej stronie już nie napisali
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Ja do tej pory nie spotkałam się z taką reklamą, ale faktem jest, że szukałam tylko spośród opcji zachwalanych tutaj

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Ja do tej pory nie spotkałam się z taką reklamą, ale faktem jest, że szukałam tylko spośród opcji zachwalanych tutaj
    To dobrze szukałaś Na Allegro np znaczna większość to nosidła "w których można nosić przodem" -w końcu są bardzo uniwersalne

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

w nosidłach się "da" przodem i w chustach się "da" i w MT też i praktycznie we wszystkim co służy do noszenia

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Hm, może właśnie w tym problem... Bo powinno się nie dać... Byłoby może po problemie, chociaż... wielu ludzi dla własnej wygody jest w stanie zrobić wiele.

Uprawnienia umieszczania postów