Pokaż wyniki od 1 do 20 z 98

Wątek: Kangurek do oceny - z nowym chuściochem na 3 stronie :)

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

myślę tak bo główka nawet jak dociągnę górną krawędź często jakoś tak zwisa nienaturalnie... chociaż w sumie logiczne, że dziecko układa sobie główkę tak jak mu wygodnieu nas chyba w niuni obudziła się wielka chęć poznawania świata W trakcie noszenia do odbicia i przy próbach motania niunia prostuje się, odgina się do tyłu i rozgląda więc w ostatnich dniach nie udało się nam zamotać.

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzoana Zobacz posta
    myślę tak bo główka nawet jak dociągnę górną krawędź często jakoś tak zwisa nienaturalnie... chociaż w sumie logiczne, że dziecko układa sobie główkę tak jak mu wygodnieu nas chyba w niuni obudziła się wielka chęć poznawania świata W trakcie noszenia do odbicia i przy próbach motania niunia prostuje się, odgina się do tyłu i rozgląda więc w ostatnich dniach nie udało się nam zamotać.
    Mniej więcej około 3 miesiąca motanie robi się trudne. Wtedy zwykle działa noszenie na biodrze albo na plecach. Może też spróbujecie?

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Plecak jest spoko tylko ja muszę nabrać więcej pewnościWłaśnie jestem świeżo po konsultacji z doradcą i wychodzi na to,że nasze motanie jest całkiem ok.Problem jest w tym,że nasza Oleńka nie chce współpracować...generalnie myślę,że to nie przez chustę bo ogólnie zrobiła się bardzo marudna, nic jej nie pasuje i w ogóle nie chce spać w dzień.. nawet na spacerze..może to "skok rozwojowy"przeczekamy i spróbujemy na nowoPrzy okazji konsultacji pomacałam inne chusty i zapragnęłam jakiej bardziej miękkie, kocykowej...

Uprawnienia umieszczania postów