Pokaż wyniki od 1 do 20 z 98

Wątek: Kangurek do oceny - z nowym chuściochem na 3 stronie :)

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa, Stegny

Domyślnie

Dzieki Kornflejko!!! :* Ja bardzo chętnie na skype się ustawię, tylko muszę komputer wykombinować, zdążyłam przeczytać post i wypytać męża na okoliczność posiadania kamerki i konta skype, a tu komputer nam siadł :/ Dobrze że statnio się małżonek wkurzył że nie można się do mnie dodzwonić ciągle i namówił mnie na całkiem nowy tel, nie odzysk jakiś wiekowy, to tu mogę podejrzeć nawet net ale skype to ma sens na większym ekranie. Napiszesz mi pw kiedy by Ci pasowało? Coś zastępczego pewnie szybko M wykombinuje, bo objawów odstawiennych by inaczej dostał
    Ufff... Grunt że mogę ponosić tak. Dziś mi się nawet udało zamotać nisko na szyi, ale też jakoś dziwnie to wyszło - za mało materialu żeby dobrze główkę trzymać, a nosek i tak mi ciągle chowała Lida. Te rëkawki nie pozwalają przewżnie zbytnio ściągnąć w dół koło buźki. Albo buźka za mała po prostu na razie
    01.2014 G., 03.2016 L.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki dziewczyny za ocenę
    Inwyt moją troszkę większa ale też mam ten sam problem z dociągnięciem przy szyjce Czasem się lepiej udaje jak po troszku łapię materiał przy szyjce i stopniowo przesuwam po kawałeczku do tyłu...bo jak dociągam normalnie za ogon to nic to nie daje.U nas niunia zaczyna się buntować i podczas motania mocno się prostuje i odgina..nie mam jak jej przytrzymać i odpuszczam po chwili bo chyba chustowanie przestało się jej podobać
    No i problem z noskiem też mam..jak dziecko powinno mieć ułożoną główkę? bo Oleńka albo zgina główkę i noskiem wtapia się w mój dekolt i ciężko jej się oddycha albo przekręca główkę i policzek opiera na dekolcie i mam wrażenie że jej niewygodnie...jak powinno być prawidłowo?

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzoana Zobacz posta
    Dzięki dziewczyny za ocenę
    Inwyt moją troszkę większa ale też mam ten sam problem z dociągnięciem przy szyjce Czasem się lepiej udaje jak po troszku łapię materiał przy szyjce i stopniowo przesuwam po kawałeczku do tyłu...bo jak dociągam normalnie za ogon to nic to nie daje.U nas niunia zaczyna się buntować i podczas motania mocno się prostuje i odgina..nie mam jak jej przytrzymać i odpuszczam po chwili bo chyba chustowanie przestało się jej podobać
    No i problem z noskiem też mam..jak dziecko powinno mieć ułożoną główkę? bo Oleńka albo zgina główkę i noskiem wtapia się w mój dekolt i ciężko jej się oddycha albo przekręca główkę i policzek opiera na dekolcie i mam wrażenie że jej niewygodnie...jak powinno być prawidłowo?
    dzoana prawidłowa na buzię pozycja to taka kiedy dziecko moze swobodnie oddychać. Policzek na Twojej klacie jak najbardziej. Czemu myślisz, że jej tak nie wygodnie?

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

myślę tak bo główka nawet jak dociągnę górną krawędź często jakoś tak zwisa nienaturalnie... chociaż w sumie logiczne, że dziecko układa sobie główkę tak jak mu wygodnieu nas chyba w niuni obudziła się wielka chęć poznawania świata W trakcie noszenia do odbicia i przy próbach motania niunia prostuje się, odgina się do tyłu i rozgląda więc w ostatnich dniach nie udało się nam zamotać.

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzoana Zobacz posta
    myślę tak bo główka nawet jak dociągnę górną krawędź często jakoś tak zwisa nienaturalnie... chociaż w sumie logiczne, że dziecko układa sobie główkę tak jak mu wygodnieu nas chyba w niuni obudziła się wielka chęć poznawania świata W trakcie noszenia do odbicia i przy próbach motania niunia prostuje się, odgina się do tyłu i rozgląda więc w ostatnich dniach nie udało się nam zamotać.
    Mniej więcej około 3 miesiąca motanie robi się trudne. Wtedy zwykle działa noszenie na biodrze albo na plecach. Może też spróbujecie?

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Plecak jest spoko tylko ja muszę nabrać więcej pewnościWłaśnie jestem świeżo po konsultacji z doradcą i wychodzi na to,że nasze motanie jest całkiem ok.Problem jest w tym,że nasza Oleńka nie chce współpracować...generalnie myślę,że to nie przez chustę bo ogólnie zrobiła się bardzo marudna, nic jej nie pasuje i w ogóle nie chce spać w dzień.. nawet na spacerze..może to "skok rozwojowy"przeczekamy i spróbujemy na nowoPrzy okazji konsultacji pomacałam inne chusty i zapragnęłam jakiej bardziej miękkie, kocykowej...

Uprawnienia umieszczania postów