Pokaż wyniki od 1 do 20 z 98

Wątek: Kangurek do oceny - z nowym chuściochem na 3 stronie :)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Ronja
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Całkiem kształtny kangurek
    Ja bym dała górną krawędź chusty wyżej, tak do ucha Małej. I nie zaszkodziłoby wszystkiego lepiej podociągać, a zwłaszcza mocniej zacisnąć węzeł. Ale widać, że ideę ogarniasz Brakiem powietrza się nie martw. Jakby jej było niewygodnie, to przecież może przekręcić głowę. Powodzenia!
    Witek 2012

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

dzoana bardzo udany kangur! Tak jak pisze Ronja - podociągaj chustę żeby dawała też Tobie odpowiednie "wsparcie", bo jak chusta luźna to potem plecy noszącego bolą.

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa, Stegny

Domyślnie

Podepnę się z pytaniami - ostatnio testujemy kangurka i ciekawa jestem czy z czymś takim można pochodzić malutkiej krzywdy nie robiąc:

- co bym nie robiła u góry wychodzi mi strasznie dużo materiału, już wyciągam na początku tylko do ramion, a i tak na koniec mam u góry prawie nad główkę, potem muszę pilnować żeby noska nie zakrywać (chociaż są i plusy, jak chcę ukryć buźkę przed słońcem to podciągam na chwilę, trzymając żeby nie zasłoniło drogi dla oddechu )
    - cała córa podjeżdża wysoko, nawet jak już nie ciągnę za doły, tylko dociągam samą górną krawędź
    - u góry mam luzy zdaje się, sama krawędź mocno dociągnięta, nawet główkę trzyma, ale potem na większości plecków chyba niezbyt dobrze, tylko zamiast się ściągać luz, to zdaje się że mi jedzie w górę malutka jak tam ciągnę

Zresztą kangura zaczęłam testować, bo w kieszonce miałam luz na górze też a tu chociaż sama krawędź się dociąga, więc główka jest przytrzymana.
    Może jakieś podpowiedzi?

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

inwyt jaka kruszynka maciupka! moja śwInka to pięciokilowa bobaska, a tu taka malutka dziewuszka! Cudo!
    co do kangura. Jak Ci podjeżdża Lidka za wysoko to jedyne co mogę podpowiedzieć,to niżej zaczynać. Akurat na plecach masz spoko moim zdaniem dociągnięte i ładnie się układa, tylko ta górna krawędź kuleje. No i skoro za dużo przy szyi to znaczy, że przy pupie za mało ściągnij ten nadmiar materiały w dół i pod pupę Lidzie daj.

Uprawnienia umieszczania postów