Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: Nielubiana - pokochana

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie Nielubiana - pokochana

Ktora chusta wydawala wam sie blee i w ogole, ze nigdy na nia sie nie skusicie - kiedy to czas pokazal, ze stalo sie odwrotnie i kupilyscie to, co tak sie zarzekalyscie, ze "nie - za zadne skarby" a co gorsza nawet ja pokochalyscie?

Ps. no co za nieznosnie dlugie zdanie zlozylam

Dla mnie to byly Pawie. No kurde rzygalam jak je widzialam. Smialam sie na glos ze zdjec w akcji. Teraz mam i za nic nie oddam
    PS. Zarzekalam sie rowniez, ze zadnej flory i fauny na chustach nie bede prezentowac. Flora powoli sie wkrada...

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

w moim przypadku też pawie
    wszędzie pisałam, że okropny wzór i co kto w nich widzi
    kupiłam, żeby sprawdzić, ile ta mityczna szmata jest rzeczywiście warta
    no i nie pójdą dalej jeszcze dłuuuuuuugo
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No to nie będę oryginalna - pawie

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

gekony fioletowe, bo wzór gadzin mnie odpychał i zastanawiałam się, jak w ogóle można w czymś takim nosić do czasu, aż zamotałam...
    indio rose: pamiętam doskonale, jak na początku chustowania zarzekałam się, że nigdy nie kupię różowej chusty
    Ostatnio edytowane przez margaretka ; 19-10-2011 o 22:43

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

Pawie-lojezu, jak ja sie smialam z tej "babcinej serwety", a jak juz widzialam tu pienia i zachwyty nad jubileuszowymi, i ktore za TAKIE pieniądze kupowano to az rok temu kupilam petrolowe z ciekawosci (i poniewaz cena byla normalna!), no i wpadlam. Obecnie mam petrolowe, jubileuszowe czarno-biale, jubileuszowe fioletowo-biale odbarwione , i przerobione na MT, ecru z lnem, rozowe z jedwabiem oraz 1 z 19 unikatowych czarnych z grudnia 2010. a w miedzyczasie mialam tez oczywiscie garneta, burgunda, violet i co tam jeszcze bylo...

Welna-rok temu zanabylam sniezynki przecudnej urody didkowe, ktore smierdzialy niemozebnie oraz pogryzly mnie strasznie. powiedzialam sobie: never! i nie moglam sie nadziwic powszechnemu ruszeniu w okresie zimowym w kierunku welnianych chust.
    az tu nagle konczy sie 2011, ja juz prawie nie nosze i co...zaopatruje sie w welny i kaszmiry

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Pawie petrolowe-sprzedałam,bo były za wąskie.Gdyby nie to nigdy bym nie oddała...tak sobie wzdycham i OTuję
    Mnie się indio nie podobało kiedyś.A teraz mam nawracającego smaka
    Przypomniałam sobie-najpierw kręciłam nosem,że za ciemna,fioletowa,a potem wpadłam po uszy i pokochałam właśnie girasola Wrzosa Ta miękkość...kolorrr
    Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 20-10-2011 o 00:14

Chustoholiczka Awatar sag8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez green_naranja Zobacz posta
    Pawie-lojezu, jak ja sie smialam z tej "babcinej serwety", a jak juz widzialam tu pienia i zachwyty nad jubileuszowymi, i ktore za TAKIE pieniądze kupowano to az rok temu kupilam petrolowe z ciekawosci (i poniewaz cena byla normalna!), no i wpadlam.
    mam dokładnie tak samo.... dziwiłam się, jak można do nich tak wzdychać....
    Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013

Uprawnienia umieszczania postów