Pokaż wyniki od 1 do 20 z 63

Wątek: Skośnokrzyżowa AlMelle

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

ja sobie testnęłam z tych tę brąz-turkus
    mogę spokojnie zaufać recenzji Sanii, bo wiem, że mamy bardzo podobne oczekiwania i postrzeganie.

dzięki za propo!

ja potrzebuję chustę 3,6m, ale kupowanie jej za 90 zeta jest totalnym absurdem dla mnie zatem raczej poszukam kogoś, kto zechce kawałek z dłuższej. kogoś z kimś będę się mogła podzielić i kosztami i chustą (wątek granatowy )

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    ja potrzebuję chustę 3,6m, ale kupowanie jej za 90 zeta jest totalnym absurdem dla mnie zatem raczej poszukam kogoś, kto zechce kawałek z dłuższej. kogoś z kimś będę się mogła podzielić i kosztami i chustą (wątek granatowy )
    ja też chcę 3,6 ale z zółtym wątkiem... dogadałam się, wyśle próbki, podobno jest bardziej miękka niż ta malinowa. Moze wydębię na testy

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta
    ja też chcę 3,6 ale z zółtym wątkiem... dogadałam się, wyśle próbki, podobno jest bardziej miękka niż ta malinowa. Moze wydębię na testy
    3,6 (albo nawet troszkę mniej) z żółtym wątkiem to jest właśnie to, co bym chciała i ja
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustoholiczka

Domyślnie

Almelle odmówiła oddania kolejnej chusty na testy ale nie odpisała na pytanie dlaczego. Natomiast po świętach ma podesłać mi próbki tych chust, więc jak kto ma niedaleko to możemy się umówić, ewentualnie przy jakiejś okazji w warszawie.

p.s.
    mam nadzieję, że jeszcze kobita zmieni zdanie

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta
    o rany... no to ja nie wiem, czy to ma sens

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    o rany... no to ja nie wiem, czy to ma sens
    mi. My trochę inaczej patrzymy na chusty niż reszta chusto-świata Może to tylko taki chwyt marketingowy, bo przecież mamy noworodków zawsze szukają "miękkiej jak kaczuszka"...

Doradczyni Noszenia ClauWi®

Chustonoszka Awatar madzia.witkowska
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

spóźniona, ale za to z fotami

chusty różne, ale to już pisały poprzedniczki...

niebieska - sztywna, dobrze mi się dociągało, na dworze się sprawdziła super spacer w Wilanowie nie był męczący, młodemu chyba też było wygodnie, choć pomimo pory spania nie spał...

bordowa - miększa, po domu się nosiliśmy, plecak udało się zamotać, choć fakt - mocniej trzeba było dociągać w porównaniu do niebieskiej...

generalnie chusty w porządku, dziękuję za możliwość testowania
    Mamusia Bibusia i Niuniusia
    http://emwuphotography.blogspot.com/

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

dziś chusty poleciały to się wypowiem
    jak je rozpakowałam to hymmm nie powaliły ale zyskały przy bliższym poznaniu
    najpierw zamotaliśmy się w niebieską - jak ją zakładałam to pomyślałam że nie będzie ciekawie ale się miło rozczarowałam, 10 kg na plecach siedziało dobrze i bezboleśnie
    później w ruch poszła ta w czerwieniach, przyjemniejsza i milsza w dotyku ale ... 1,5 godz. spacer w Sopocie był dużym obciążeniem. Mateusz się prężył, chyba nie było mu za wygodnie. Ale zdjęcie mamy

a w domu był zmęczony to usnął na chwilkę

ogólnie chusty są dobre - czerwona pewnie lepsza dla mniejszej wagi zawodnika a niebieska dobra dla większego obciążenia
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustoholiczka

Domyślnie

dziękuję za recenzję

Uprawnienia umieszczania postów