Pokaż wyniki od 1 do 20 z 63

Wątek: Skośnokrzyżowa AlMelle

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

no chwilkę to zajmie, zanim doleci

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

testowałam obydwie chusty. Są zdecydowanie różne. Ta ciensza jest ładna i miękka ale nie nosiło mi się w niej jakoś super. Może to wina wiązania, a może to chusta dla malutkich dzieci.
    Natomiast ta grubsza, ciemniejsza jest moim zdaniem bardzo fajna. Nosiłam w niej Kaskię 2 godziny, w tym na spacerze. Chusta bardzo dobrze trzyma. Fakt, jest trochę sztywna ale można to trochę zmniejszyć prasując po wypraniu - ja tak zrobiłam. Kolory miłe dla oka, a dla mniej wprawnych różnią się brzegi chusty. Nie razi mnie te czerowe przeszycie, dobrze wyróżnia brzeg chusty. Ogólnie chusty oceniam na 4, a jeśli wziąć pod uwagę relację ceny do jakoś to na 5-
    Acha, jak dla mnie to chusty mogłyby mieć ciut większe skosy...

dziękuję za możliwość testowania....
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Testowałam obie chusty, przepraszam za zwłokę w pisaniu recenzji, miałam mały wyjazd urlopowy
    Ze starszą chustą miałam już wcześniej styczność u Panthery i bardzo mi się spodobała.
    Lekko szorstka, taka gładka, bez meszku, łatwo mi się dociągała, okrywała dziecko i przyjemnie nosiła - 1,5h na 11kg jak marzenie. Myślałam, że jeszcze się złamie, a ona ani nic, więc jest szansa, że nie będzie się bardzo zużywać w noszeniu. Kolory, hm, wolałabym inne.
    Nowsza chusta ładnie dobrana kolorystycznie - mięciutka, mechata, nie wymaga już łamania. Za to bardziej wymagająca w dociąganiu, bo każdy luz czułam po chwili, mnie się wpijała w ramiona. Po rozmotaniu w 2x na materiale zostawał wyciągnięty dołek na środku, co dało się zauważyć, bo niby dociągnięte przed wyjściem znośnie a po niedługim czasie pupa znacznie opadała.
    Szkoda, że w sprzedaży są wspólnie, bo wg mnie starsza to fajna chusta na całe noszenie, a nowsza już niekoniecznie.
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AS Zobacz posta
    Szkoda, że w sprzedaży są wspólnie,
    chyba nie rozumiem, przecież możesz kupić każdą oddzielnie, tylko na testy poszły razem, żeby mieć porównanie właśnie z racji wielkiej różnicy między nimi

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta
    chyba nie rozumiem, przecież możesz kupić każdą oddzielnie, tylko na testy poszły razem, żeby mieć porównanie właśnie z racji wielkiej różnicy między nimi
    Dla mnie to są dwie zupełnie różne chusty - w fakturze, noszeniu, dotyku, twardości.
    Nie wiem czy dobrze dla nich, że wystawione są na jednej aukcji. Ktoś poleci starszą wersję, np. ja , ktoś inny kupi taką chustę w innej kolorystyce i dostanie zupełnie co innego. Czy troszkę rozjaśniłam?
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustoholiczka

Domyślnie

a że w ten deseń bo ja zrozumiałam, że kupujesz 2in1

Chustomanka
    Miejscowość
    Poznań/Wronki

Domyślnie

Dziękuję za możliwość testowania

Poćwiczyliśmy wspólnie z mężem, na dwójce dzieci.

Niestety kolory zdecydowanie nie nasze, ale to inna kwestia.

Niebieski pasiak grubszy, sztywniejszy. Dość dobrze się dociągał i fajnie nosił. Być może gdyby popracować z tą szmatką dłużej byłaby przyjemniejsza w dotyku.

Bordowy pasiak znacznie milszy w dotyku, fajnie się dociągnąć i poniósł starszaka. Przynajmniej na krótką metę.

Kwestia techniczna - metka winna być bardziej na krawędzi, by łatwiej było ją znaleźć.

Ogólnie chusty oceniam dobrze, ale bez szaleństw i wielkiego entuzjazmu.
    Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)

Uprawnienia umieszczania postów