Dziewczęta i chłopczęta, w jakich wiązaniach jest trochę mniej gorąco?
Kangurek ma luft na pewno:
2X?
Luft jest, ale na dziecku 2 warstwy :/
Co jeszcze?
6 miesięczniaka nosiłam w 2x bez drugiej warstwy
i plecak prosty
chyba najbardziej przewiewne wiązania
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
moja też nie
z kieszonka mi się
ale kółkowa i na biodro to przewiew jest nie??![]()
Na upal polecam MieTka, wlasnie wrocilysmy ze spaceru, zadna nie zgrzanaPrzewiew jest bokami, a karczek tylko osloniety kapelusikiem.
Ale kolkowej tez sprobuje
![]()
my stosujemy- i na krótsze, i na dłuższe spacerya Toś ma ponad 10 kg teraz... a ja skrzywiony kręgosłup i daję radę
jakby co, można ramię zmieniać (tak powinno się w zasadzie robić, ale ja z reguły na jednym noszę
) Dzisiaj też w kółkowej byłyśmy- ponad 2 h, 30 C w cieniu termometr pokazywał
a my wiaterek we włosach i śmigałyśmy
jakby co mamy tulika w rezerwie na upały i vatka
![]()
Ja właśnie testuję kółkową - mam cienką, lnianą, bardzo przewiewną - a jak dobrze rozłożę materiał to nie czuję moich 9kg szczęścia za mocno
Wczoraj nosiłam w krótkiej wiązanej - nie wiem, jak się to wiązanie nazywa, ale to pojedynczy X na biodrze jakby. Było nieźle, póki Synu nie zasnął - nie wiedziałam, jak go w tym umościć i musiałam podtrzymywać.
patrzac na to co sie dzieje za oknem to chyba przyszedl czas sie zeby sie z kangurem przeprosic![]()
max 30 min jak się nie wierci. na dłuższy spacer trzeba co jakiś czas zmieniać strony.
mt polecam.
dzis mi się doux doux sprawdziło,a raczej Maćkowi, bardzo przewiewny panel ma. niestety pas biodrowy nie bardzo i to jedyna wada nosideł - jak maja wypełnienia z pianki to nie oddychają![]()
Ostatnio edytowane przez panthera ; 03-06-2011 o 23:37
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny