Pokaż wyniki od 1 do 20 z 36

Wątek: znacie kogoś, kto spróbował noszenia i nie pokochał?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar maryjey
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

No przecież ci wszyscy co na Allegro sprzedają chustę "prawie nieużywaną, bo dziecko nie polubiło" to co?

Chustomanka Awatar isia77
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

znam, niestety, pożyczałam swoje chusty, zachęcałam. albo że dziecko nie polubiło, albo ze to niepotrzebne. ech.
    Karolina 20.11.2008; Aleksander 16.08.2011; Bartosz 21.05.2018.

Chustomanka Awatar salao

Domyślnie

Znam, ale ani mnie to ziębi ani grzeje
    moje szczęścia: 21.12.2006, 22.11.2008

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

znam takich, co nie pokochali noszenia i nie noszą w ogóle i takich, co pokochali noszenie i noszą w wisiadle.

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

znam- mój brat, kupował chustę na gwałt, bo była potrzebna "na już", po czym szybko stwierdził, że nie będzie nosił- zresztą za radą ortopedy
    (nie było przeciwwskazań zdrowotnych, tylko chustę to można od razu do śmietnika wyrzucić)

Chustonówka

Domyślnie

wiecie...mi się chusty bardzo podobają...nawet ostatnio się przymierzałam do kółkowej....ale nie przemogłam się nigdy
    Za to od roku(jak młoda miała 6 miesięcy) nosimy się namiętnie w różnych nosidłach bardzo odpowiada mi sposób zakładania, wzornictwo - uwielbiam choć przyznam, że ja jednak wolę w niektórych sytuacjach MB
    Jednak to mała decyduje i zawsze, gdy szykujemy się na spacer taszczy w małej rączce tuli

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

ja. Sprobowalam, nosilam, bardzo lubie ale nie moge powiedziec ze pokochalam. Kocham swoje dziecko, kocham je przytulac ale jesli nie chce isc do chusty - nie mam zalu. Idziemy na nogach i jestem tak samo szczesliwa jak wtedy kiedy jeszcze czasem pojdziemy w chuscie.
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Znam i to sporo- w moim miasteczku prawie wszyscy się zachwycają, a mamę w chuście widziałam tylko raz.
    Ostatnio dobry znajomy mi powiedział, że nosili corkę do 3-go miesiąca, ale przestali, bo była za ciężka(chudzinka, może 10-ty centyl).

Uprawnienia umieszczania postów