cudne, dość sztywne, niegrubesuszą się po praniu
postaram się wieczorem coś wkleić
![]()
mają taki połysk jakby i się mienią, że aż czarne miejscamii nie są gęsto tkane
i IMO znacznie ładniejsze od indio czarno-białego, bo wzór drobniejszy
i powiedziałabym, że męska szmatachoć nie tylko dla facetów, ale facetom na pewno się spodoba
U mnie zostają![]()
2 + 7 (2005-2018)
macałam tylko ale w tym samym rzucie listonoszowym przyszła zara black i to ona teraz ma zaszczyt nosić mą córę,
konopki w pudełku...
dla mego oka to one zbyt "drobne: jeśli wiecie o co mi chodzi, te nowe indio ostatnie mają odwrotnie jakoś tkane nitki, wolałam jak białego było więcej niż koloru no ale to już kwestia gustu
wyciagnę i zamotam z ciekawości ale na mnie mi się nie widzą dlatego idą na wymianę
za to zara... ale to już inna bajka
![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Ja jestem chwilowo zauroczona: po praniu i jednym noszeniu zrobiła się całkiem przyjemna i ma zadatki na miękką flanelkę. Nosi przyzwoicie, choc nie moge stwierdzić do końca jak bo kiepsko zamotałam na śpiąco prawie - tak więc jest nadzieja, że nosi bardzo dobrze. Łatwo się dociąga, plastyczna - to co lubię.
A i chyba ciachne na 4
I foty:
![]()
Pięknie w akcji wyglądaCo będzie ciekawsze-jedwab czy konopie?
![]()
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 02-06-2011 o 22:05
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
bardzo podoba mi się w akcji![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
ojtam, ojtam![]()
K. 2009M. 2012
i jeszcze duży plus, ze ciemne jest, a wiadomo, ze ciemne się mniej brudziwięc można ogonami po ziemi zamiatać przy szybkim motaniu i odmotaniu - co u nas często się zdarza na spacerach.
A mi znów umknęło z przed nosaJuż prawie miałam...
Patrzę na oba zdjęcia i rewelacja
![]()
Zawsze masz szanse na jedwabia![]()
piekne zdjecia
didkowe jakos mnie nie ruszyły ale te sa piekne.