Uwielbiam grafita więc antracyt też podoba mi się straaaaasznienie mogę się swojego doczekać. Myslałam że będzie w tym tygodniu, niestety . Muszę czekać do następnego
![]()
mogłam tu nie wchodzić, mogłam tu nie wchodzić...
idę stąd!
Anasta, Ty malpo jedna
Nie dosc, ze wstawilas zdjecia cudne zdjecia antracyta, jedynego indio, kotre mnie powalilo, to jeszcze teviota dolozylas na dokladke, a nad nim sie zastanawialam juz jakis czas.
dobrze, ze mam bana na chusty![]()
a ja będe miała może juz w przyszłym tygodniu
juz je kocham, ciekawe jak będzie jak juz je będe miała
macałam tylko ale w tym samym rzucie listonoszowym przyszła zara black i to ona teraz ma zaszczyt nosić mą córę,
konopki w pudełku...
dla mego oka to one zbyt "drobne: jeśli wiecie o co mi chodzi, te nowe indio ostatnie mają odwrotnie jakoś tkane nitki, wolałam jak białego było więcej niż koloru no ale to już kwestia gustu
wyciagnę i zamotam z ciekawości ale na mnie mi się nie widzą dlatego idą na wymianę
za to zara... ale to już inna bajka
![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Ja jestem chwilowo zauroczona: po praniu i jednym noszeniu zrobiła się całkiem przyjemna i ma zadatki na miękką flanelkę. Nosi przyzwoicie, choc nie moge stwierdzić do końca jak bo kiepsko zamotałam na śpiąco prawie - tak więc jest nadzieja, że nosi bardzo dobrze. Łatwo się dociąga, plastyczna - to co lubię.
A i chyba ciachne na 4
I foty:
![]()
Pięknie w akcji wyglądaCo będzie ciekawsze-jedwab czy konopie?
![]()
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 02-06-2011 o 23:05