przebrnelam przez caly wątek i poplakalam sie ze smiechu

Cytat Zamieszczone przez Iwka Zobacz posta
Wychodzi na to, ze trzeba zawsze mieć przy sobie jakiś handmade forumowy
Ja noszę torebkę od Moniki, ale niechustową, to ktoś może nie rozpoznać.

może znaki migowe?
F jak forum: http://www.onsi.tv/slownik,F.html

albo Ch jak chusta: http://www.onsi.tv/slownik,Ch.html
to CH skojarzylo mi sie z zorro wycinającym szpadą swój znak Zet

Cytat Zamieszczone przez anoli85 Zobacz posta
wybaczcie macicna na mozg mi uciska
przefarbujmy naszym dzieciom włosy na zielono
Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
Ale ja czasem sama chodzę... bez ufoludka
wlasnie, nie zawsze jest się z ufoludkiem. a co jesli ufoludek jest łysy? moze lepiej przefarbujmy siebie na aktualny kolor forumowy. jak znowu bedzie jakas zmiana i zmienia sie kolory to nasze wlosy tez

Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
[...] Ale ja raczej ludzi nie zaczepiam...
ja raczej tez nie - jesli akurat sie spiesze, w innym przypadku beszczenie podchodze

Cytat Zamieszczone przez Aksamitka Zobacz posta
Albo pytanie: Ma pani info,która jest godzina? Ale nie wiem czy bym do końca pytania dojechała
jesli chodzi o bliski kontakt to jak najbardziej to pytanie mi odpowiada, jest uniwersalne

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
Narkomańska sekta, jak nic!
kammik

Cytat Zamieszczone przez mmd Zobacz posta
Ej, wy tu sobie śmichy-chichy urządzacie - ale w sumie fajnie byłoby mieć coś forumowo-rozpoznawalnego Kiedyś padła propozycja koszulek forumowych, ostatnio pojawiły się maki - ale to chyba nie to.
Osobiscie odpowiadałby mi znaczek/breloczek/naszywka/zapinka - jak zwał tak zwał - byle było nienachalne i pasujące do wszystkiego
nie nosze apaszek, broszek, naszywek itp, jedynie kolczyki i naszyjniki hand made by madaLena, wiec w tym przypadku pozostałabym nierozpoznawalna

[QUOTE=gosia83;1213315]to uniwersalnym znakiem jak dla mnie jest skrzyżowanie rąk z przodu, dłonie na ramionach

skrzyzowanie rąk jak najbardziej jesli ma sie dziecie uwiązane z przodu, gorzej jesli dzieć siedzi na plecach, wtedy to moze wyglądac dziwnie

a po druge nie zawsze mialabym mozliwos wykonania takiego gestu. co jesli wracam z zakupów i niose siatki w obu rękach?