bossssssssski wątek!
a ja proponuje... proste i uniwersalne...ktoś spoza forum na pewno się nie obrazi a uraduje z popierania noszenia!
![]()
Jestem za jakimś gadżetem - tak jak smycze z materiału chustowego - można dać do "obciągnięcia" guziki materiałem chustowym i nosić na agrafce - do torby, do swetra, przypiąć smoczek, ozdobić sobie coś.
Mały gadżet, niedrogi do zamówienia hurtem - tylko trzebaby wybrać ładny materiał chustowy "reprezentanta" w widocznych kolorach.
Albo zamówić u brikoli taką broszkę z chustomamą/innym symbolem...
Tak,tak...Wy tu o broszkach,a ja ślepa jak kret... Musiałabym podejść do Osoby i z bliska się wpatrywać centymetr po centymetrze,żeby ową broszkę zauważyćto by dopiero pięknie wyglądało, a bez rękoczynów by się też mogło nie obejść... ewentualnie zabrali by mnie potem karetką w pięknym białym wdzianku z rączkami zawiązanymi z tyłu
![]()
Miała bym szansę poczuć się zamotana jak nasze dzieci...
![]()
Laura Łucja- 01.03.2007
Lidia Katarzyna 11.01.2011
Broszka w jarastych kolorachApaszka...ale już nie trzeba
Wszyscy stąd będą sobie garściami buzie zasłaniać żeby ukryć nerwowy chichot na widok drugiej chusty
![]()
albo pytanie: "gdzie pani zanabyła tę chustę?" ja tego czasownika nigdzie indziej nie spotkałam, tylko tu![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Tylko do zaczepiania to trzeba mieć odwagęJa najwyżej nerwowe znaki migowe mogę wysyłać
Ale jak zobaczycie taką, co to się szczerzy i łapami macha to na pewno będę ja
![]()
2 + 7 (2005-2018)
A patrząc z pozycji Początkującego NIEforumującego Chustonosza - wyobraźcie sobie, idzie nieszczęśnik przez miasto i co kilkadziesiąt metrów ktoś mu pokazuje język machając ogonem... Albo wykonuje jakiekolwiek, ale za każdym razem TE SAME znaki...
Mały B: 2009
Mała T: 2012
I czy to nie sprawi że taki Początkujący Chustujący porzuci swoją chustę i ucieknie w popłochu? I co wtedy z jej zawartością?![]()
Mały B: 2009
Mała T: 2012
Ja akurat za gadżetami nie jestem, bo i tak zawsze zapomnę czegoś założyć/przypiąć, albo pogubię, albo zostawię w pośpiechu w domu, albo stwierdzę, że mi nie pasuje do bluzki czy czegoś tam innego, i ostatecznie nie założę. Zresztą, pewnie nie zdążę się nawet przyjrzeć, kto tam co ma.
Ale za to gestmi się bardzo podoba!
Albo może pomachanie ręką do małego chuściocha, i powiedzieć: cześć, chuściochu! ???
hahha...dobre
nie no padam...ten jęzor z machaniem ogonem!!!...hahahaha
i halo:
chustlandia, chustlandia, polokokta, mei tei, egro, egro!!!!!!!!!!!!
bauahhaha!!!
a tak serio serio to mENczyzna juz sie na mnie dziwnie patrzy bo chodze i sprawdzam jego reakcje na gesty rózne, z językiem tez mu zapodałam i ogonkiem pomachałam...zaraz mnie odwiezie do Tworek![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 17-05-2011 o 00:01
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.