fajne fajnemoże niekoniecznie z tym zezem i jęzorem ,bo i tak wyglądamy jak friki
a na początku przygody z chustą,wychodziłam z założenia,że każdy kto mota MUSI być na chustoforum![]()
e tam, moja młoda jak widzi kogoś z chusta to drze się, mamo patrz szmata, na szczęście jak widzi na zdjęciu, bo w mojej okolicy tylko ja nosiłam/noszę.Chociaż ostatnio wyciągnęła moją szmateksową zdobych i chciała sąsiada zachustować.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
chyba sporo osób tak ma, bo ja zapisałam się niedawno, a nosiłam wcześniej. i zostałam pouczona w kwestiach nosidła, żebym przypadkiem wisiadła nie zakupiła. jakby "chustonówka" na forum była równoznaczna z "chustonówką" w realu. rzecz jasna żałuję, że nie było mnie tu wcześniej, ale trochę mnie to wkurzyło!
Wiecie,a my wczoraj i dzisiaj szliśmy na spacer z dzieciakami i mąż był zamotany w maki forumowe.Oboje mieliśmy takie czarodziejskie miny i tylko czekaliśmy,aż nas ktoś zaczepiAle nic...W innej chuście czułabym się bardziej anonimowo, a tu przekaz był jawny i nic się nie działo
![]()
.
przebrnelam przez caly wątek i poplakalam sie ze smiechu
to CH skojarzylo mi sie z zorro wycinającym szpadą swój znak Zet
wlasnie, nie zawsze jest się z ufoludkiem. a co jesli ufoludek jest łysy? moze lepiej przefarbujmy siebie na aktualny kolor forumowy. jak znowu bedzie jakas zmiana i zmienia sie kolory to nasze wlosy tez
ja raczej tez nie - jesli akurat sie spiesze, w innym przypadku beszczenie podchodze
jesli chodzi o bliski kontakt to jak najbardziej to pytanie mi odpowiada, jest uniwersalne
kammik
nie nosze apaszek, broszek, naszywek itp, jedynie kolczyki i naszyjniki hand made by madaLena, wiec w tym przypadku pozostałabym nierozpoznawalna
[QUOTE=gosia83;1213315]to uniwersalnym znakiem jak dla mnie jest skrzyżowanie rąk z przodu, dłonie na ramionach
skrzyzowanie rąk jak najbardziej jesli ma sie dziecie uwiązane z przodu, gorzej jesli dzieć siedzi na plecach, wtedy to moze wyglądac dziwnie
a po druge nie zawsze mialabym mozliwos wykonania takiego gestu. co jesli wracam z zakupów i niose siatki w obu rękach?