O dobry pomysł![]()
O dobry pomysł![]()
hehe, super!
serio!
ja zazwyczaj namolnie pytałam, ale odkąd nie mam przymotanego dziecia to jakoś mi głupio. wczoraj minęłam panią w centrum handlowym - miała jesienną polkę przewieszoną przez kosz z zakupami... ale nie odważyłam się. wywalony język plus zez załatwiłby sprawę![]()
a może jakaś handmadejowa mama zrobi jakies przypinki do chustynie wiem kwiatuszek czy cos z wyhaftowanym ChF albo same F
przy okazji by zarobiła
zawsze też można zacząć skakac na jednej nodze![]()
Tylko blagam, nic w stylu "prawą ręką", "lewą noga", bo mi ciężko strony odróżnić![]()
tu trochę inspiracji:
http://www.youtube.com/watch?v=ep9rCl6ozf8
![]()
no no![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Ale nie zawsze jesteśmy w chustach, więc nie będziemy przypinek non stop nosić. Dziś można mnie poznać po koralach od brikoli
Myślałam, o jakimś geście - żeby nie był za bardzo ostentacyjny, ale odróżnialny.
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
Moze jakieś haslo??
Bo wystawianie języka może się seksualnie kojarzyć.
Może jakiś breloczek, taki jak był z latawicy szyty?
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Nie no, z przypinką fajny pomysł. Zawsze można wykorzystać breloczki z latawicyAle tak codziennie chodzić z tą sama broszką?
A jaki jest bobomig na chustowanie? Kiedyś był o tym wątek, ale nie pamiętam, na czym stanęło.
mnie się pomysł z przypinkami nie podoba. a co jeśli akurat zapomnicie i kogoś spotkacie? może jednak jakieś zdanie/słowo i rzeczywiście jakiś znak? mało się na forum udzielam, ale miałam sporo takich sytuacji. np. w Krakowie i wydaje mi się, że jednak gest czy/i słowo byłyby lepsze.
Jakiś mały embemacik byłby supera mężowi szacun za odwagę, ja się za to zaczepianie wcale nie gniewam, mam nadzieję, że dobrze się bawiliście w Wawie, pozdrawiam
![]()
"Ludzie od czasu do czasu potykają się o prawdę, ale większość z nich podnosi się, otrzepuje i idzie dalej, jakby nic się nie stało" W.Churchill