Pokaż wyniki od 1 do 20 z 203

Wątek: Tajny znak forumowy ;)

Mieszany widok

demona
    Guest

Domyślnie

O dobry pomysł

Chusteryczka

Domyślnie

hehe, super!
    serio!
    ja zazwyczaj namolnie pytałam, ale odkąd nie mam przymotanego dziecia to jakoś mi głupio. wczoraj minęłam panią w centrum handlowym - miała jesienną polkę przewieszoną przez kosz z zakupami... ale nie odważyłam się. wywalony język plus zez załatwiłby sprawę

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

a może jakaś handmadejowa mama zrobi jakies przypinki do chusty nie wiem kwiatuszek czy cos z wyhaftowanym ChF albo same F
    przy okazji by zarobiła

zawsze też można zacząć skakac na jednej nodze

demona
    Guest

Domyślnie

Tylko blagam, nic w stylu "prawą ręką", "lewą noga", bo mi ciężko strony odróżnić

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

no no

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anoli85 Zobacz posta
    lepiej na dwóch, z rączkami tak z przodu, jak kangur

Ale ja proszę o poważne propozycje
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

a może jakaś handmadejowa mama zrobi jakies przypinki do chusty nie wiem kwiatuszek czy cos z wyhaftowanym ChF albo same F
    przy okazji by zarobiła

Przypinka do chusty to fajny i dyskretny sposób-bo co jeśli będziemy skakać, machać,a druga osoba poczuje się napastowana?

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Ale nie zawsze jesteśmy w chustach, więc nie będziemy przypinek non stop nosić. Dziś można mnie poznać po koralach od brikoli

Myślałam, o jakimś geście - żeby nie był za bardzo ostentacyjny, ale odróżnialny.
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iwka Zobacz posta
    Ale nie zawsze jesteśmy w chustach, więc nie będziemy przypinek non stop nosić. Dziś można mnie poznać po koralach od brikoli

Myślałam, o jakimś geście - żeby nie był za bardzo ostentacyjny, ale odróżnialny.
    Przypinkę można przypiąć do wszystkiego A nieforumowe mamy chustowe nie będą się bały różnych tików na swój widok? Jeszcze jak będą powtarzalne...Nieee no tak sobie wymyślam Ale ciekawe co ustalicie

demona
    Guest

Domyślnie

Moze jakieś haslo??
    Bo wystawianie języka może się seksualnie kojarzyć.

Chustopróchno Awatar PchlePsotki

Domyślnie

Może jakiś breloczek, taki jak był z latawicy szyty?
    Blog,
    Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Nie no, z przypinką fajny pomysł. Zawsze można wykorzystać breloczki z latawicy Ale tak codziennie chodzić z tą sama broszką?

A jaki jest bobomig na chustowanie? Kiedyś był o tym wątek, ale nie pamiętam, na czym stanęło.

Domyślnie

mnie się pomysł z przypinkami nie podoba. a co jeśli akurat zapomnicie i kogoś spotkacie? może jednak jakieś zdanie/słowo i rzeczywiście jakiś znak? mało się na forum udzielam, ale miałam sporo takich sytuacji. np. w Krakowie i wydaje mi się, że jednak gest czy/i słowo byłyby lepsze.

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iwka Zobacz posta

no jak sie nie idzie w chuscie czy nosidle to ja sie raczej nie zastanawiam czy to ktos z forum czy nie

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

no jak sie nie idzie w chuscie czy nosidle to ja sie raczej nie zastanawiam czy to ktos z forum czy nie
    no tak, ale jak ja idę bez chusty, a widzę kogoś w chuście, to tez mam ochotę zagadać, bo może to "nasz"

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie

Jakiś mały embemacik byłby super a mężowi szacun za odwagę, ja się za to zaczepianie wcale nie gniewam, mam nadzieję, że dobrze się bawiliście w Wawie, pozdrawiam
    "Ludzie od czasu do czasu potykają się o prawdę, ale większość z nich podnosi się, otrzepuje i idzie dalej, jakby nic się nie stało" W.Churchill

Uprawnienia umieszczania postów