Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz pouche Lucky Baby?

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

3 6.52%
  • 4

7 15.22%
  • 5

36 78.26%
Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 140 z 141

Wątek: Lucky Baby

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

testowałam poucha 4 dni - jest super. Nosiłam go dosłownie wszedzie - do znajomych i na spacer (nawet jak z wózkiem szłam, na zakupy i a warsztaty foto
    Kolorki sliczne - moje do wielu rzeczy mi pasowały, kieszonka sie przydała na chusteczkę i minigryzak żelowy.
    baaardzo mi pomagał przy powrotach do domu - kiedy byłam z wózkiem. Mieszkam na 4 pietrze bez windy - wózek zostaje w wózkowni a ja musze dzwigac synka na rekach.
    Tu wiązana sie nie sprawdza - za długo i na klatce błoto - umaze się, a pouch idealny. Rozmiar sporo za duzy ale na gruby swetr i synek w kombinezonie - było idealnie.
    I zakupy mogłam w jednym reku wnieść, a bez chusty - synek sie wierci i wyslizguje - musze go dwoma rękami nieść.
    Jednym słowem - chce miec poucha!!!
    tylko jednak XS albo i XXS
    Synusiowi tez sie podobało - nawet raz usnął w nim - najbardziej lubił byc noszony na lewym biodrze - wtedy wtulał sie w lewą piers i słuchał serca
    Uszyty solidnie i miły w dotyku. Naprawde mi sie podobał, no i miescił się do torebki
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustomanka Awatar zanna
    Miejscowość
    Warszawa/Bemowo

Domyślnie

spóźnioną recenzję dodam - byłam pewna, że już to zrobiłam...
    pouch śliczny nosi się dobrze - chociaż był trochę za duży. łatwość umieszczania w nim dziecka zachwyca Synusiowi się podobało. gorąco wszystkim polecam sama zamierzam nabyć bo to małe a jakże praktycze jest i przydatne.
    dziękuję za możliwość testowania
    oceniam na 5
    , ,

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Domyślnie

To pierwszy pouch, z którym miałam do czynienia i... zakochałam się - niestety chyba bez wzajemności, bo był na nas nieco za duży. Przy czym nie wiem czy to nie przypadkiem z mojej winy - mam wrażenie, że dół nam pasował i tylko z góry robiła się jakaś taka falbanka. Nie mniej jednak bardzo podobał się i mnie i Maciusiowi Do tego stopnia, że na pewno sprzedam kółkową i kupię poucha
    Kolor super, ale najfajniejsza jest szybkość z jaką się go zakłada - żadnego męczącego dociągania i układania nóżek... Sama nie wiem jak to się działo, ale dzieć za każdym razem był od razu prawidłowo usadowiony, co przy kółkowej raczej mi się nie zdarza.
    Nosi się super - na ramieniu nic mnie nie uwierało, a nosiłam Małego i po domu, i na zakupach, i na krótkim spacerze. Ta mała kieszonka przydatna - w naszym przypadku na smoka.
    Jednym zdaniem - dobrze, że na razie konto świeci pustkami, bo na pewno skusiłabym się na zakup...

Doradczyni Noszenia ClauWi®

Chusteryczka Awatar manteiga
    Miejscowość
    Warszawa, Gocławek

Domyślnie

Falbanka u góry robiła sie i nam, nie pomogło wywijanie poucha na ramieniu - po prostu zgłosiłam się do testowania poucha o niedopasowanym do mnie rozmiarze. Dlatego nie będę się wgryzać za bardzo w temat, bo nie nosiłam zbyt wiele - nie chciałam ryzykować, Synek mój nie siedzi jeszcze samodzielnie. Nie mogłam więc skorygować Jego ułożenia i dociągnąć tak jak w chuście kółkowej. Jednak dzięki testowaniu dowiedziałam się jaki mam rozmiar i polubiłam się z samym wynalazkiem. Kolory świetne, materiał przyjemny, noszenie komfortowe. Gdyby to był model XS i posiadał wypełnienie przy nóżkach, byłoby rewelacyjnie. Daję 4 i dziękuję za możliwość testowania!
    Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
    Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania

Chustomanka Awatar martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja jestem baaaardzo zachwycona pouchem a moja Nelusia też bardzo go polubiła. było nam bardzo wygodnie, rozmiar idealny, miałam też pożyczone XS i jednak w S było nam wygodniej. Mała nawet cyca jadła, i spała sobie w tym pouchu.Nośnść oceniam dobrze, nosiłam 10 kg, ale i 13 też ekspresowe zakładanie, w torebce zajmuje mało miejsca, same plusy.
    Bardzo dziękujemy za mozliwość testowania! od nas 5!

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

pouch rewelacja!
    cudne kolory, i rozmiar trafiony, choć nie obraziłabym się, gdyby był odrobinę ściślejszy... porównanie mam z posiadaną flanelową 'kieszonką', której.. już nigdy pouchem nie nazwę
    lb jest solidnie wykonany, szkoda, że o kieszonce na drobiazgi dowiedziałam się dopiero teraz, jak już go odesłałam, więc niestety nie zapoznałąm się z jej funkcjonalnością...
    używałyśmy go codziennie po kilka razy, na krótkie donoszenia - dystans mieszkanie-samochód, samochód-przedszkole, samochód-sklep. Bardzo żałuję, że nie mam go na własność, ale.. to się na pewno zmieni!
    w pełni zasłużone 5! :-D
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 02-05-2010 o 01:26 Powód: dodałąm zdjęcie
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustonoszka Awatar ewcia273
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Pouch super! Bardzo porządnie wykonany, z dbałościa o detale, śliczny kolorystycznie. Materiał wydaje się mięsisty co pozwala w pełni zaufac wdzięcznej kieszonce. Nosilismy się wprawdzie z Wiktorkiem raptem 3 razy na trasie dom-sklep-dom ale to wystarczyło zeby wyrobić sobie bardzo przychylne zdanie. Zdjęciem dysponuję tylko jednym i to zrobionym w domu przez siebie samą więc z poobcinanymi głowami Jak znajde jakąs instrukcję to wkleję.
    Aha-jakas ślepawa jestem bo w ogóle nie zauważyłam tej malutkiej kieszonki na drobiazgi. A wydawało mi sie ze dostatecznie poucha obmacałam Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami odnośnie wypełnienia przy nóżkach-przydałoby się
    Od nas 5!!! Bardzo dziękujemy za możliwośc testowania.
    Ostatnio edytowane przez ewcia273 ; 05-07-2010 o 23:34

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

pouch wygodny, łatwy w obsłudze
    kolory nie moje i mógłby byc ciut większy dla nas- ale- ogólnie- polecam!

Chustofanka Awatar sonyc
    Miejscowość
    Przechlewo/teraz Łomża

Domyślnie

Kolorki jak dla mnie rewelacyjny i kieszonka fajny pomysł (ale nieporęczna dla mnie bo noszę tylko na prawym ramieniu - dlatego wolę 2 zapełnić). Przymierzyliśmy i przeszliśmy się na spacer do sklepu (20m). Pomimo iż S jest dla nas baaardzo duże to próbowaliśmy jakoś powywijac jakoś się udało ale po chwili mała wisiała mi już w okolicy biodra. Materiał troszkę się wrzynała małej więc "-" za brak wypełnienia, natomiast góra się nam fałdowała.
    Jak dla mnie powinien być rozmiar XXXXS Za brak fot przepraszam bo nie było komu robić .

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

wizualnie baaaardzo mi się podobał, kolory, materiał wszystko super - ale maluch zupełnie niekołyskowy i odmówił takiej pozycji - a już widziałam oczami wyobraźni Lucky Baby w naszym microstosiku. No cóż może potestujemy jeszcze za jakiś czas jak Grześ będzie siedzący i stabilny.

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

Otworzyłam list i oniemiałam z wrażenia, jaki ładne te kropki. Patrząc na pierwszy post z wątku testowego myślałam, że będą kwiatki. Patrzcie, jakie ładne:

Tymek nie chciał wsiąść do tego poucha i się darł. Wytłumaczyłam, że to tylko na chwilę i wsadziłam pod lekkim przymusem. W tym momencie nagle ucichł i zrobił baaaaaardzo zdziwioną minę. Nie spodziewał się, że będzie mu tak wygodnie. Trochę go ponosiłam głównie po domu "mieszając w garnkach", bo mi kolano nawala ostatnio, ale ogólnie troszkę za duży na na nas, choć jak pisałam Tymek był zadowolony.

Chustomanka Awatar czarna_zaba
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Nosiliśmy niewiele, bo rozmiar duuuzo za duży. Ale wrażenie bardzo pozytywne. Ładnie uszyty,kolorki nie moje, ale to kwestia gustu. Kieszonka fajna. Wygodny i funkcjonalny. Planuję nabyć o ile ktoś przewidział rozmiar dla kurdupli

Chustonówka
    Miejscowość
    Orzesze

Domyślnie

Nie nosilismy sie wogole a szkoda bardzo bo pouch rewelacyjny tzn kolor super wykonanie i materiał na 5! bardzo pożądna rzecz ten pouch ale na nas o wiele za duzy, mały sie w tym utopił, na wiosne sobie sprawimy takiego poucha

Chustonoszka Awatar Malgo
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

na nas też trochę za duży, ale na potrzeby testów ubierałam się grubo

jestem zachwycona zarówno wyglądem jak i jakością materiałów - bardzo przyjemny w dotyku, odpowiedniej grubości, która wzbudza zaufanie a poza tym ten pouch trochę już wędruje, a trzyma się doskonale.
    To był pierwszy pouch, z jakim miałam do czynienia, ale mam kółkową i już wiem, że wolę poucha od kółkowej - zakłada się szybciej i kółka się nie wżynają
    Świetnie nam się sprawdził przez te kilka dni, Antosiek notorycznie w nim usypiał, czyli zdecydowane 5!

Gdzie można go kupić??
    wcześniej malgorozza

Chustofanka
    Miejscowość
    Krk

Domyślnie

Krótko u nas był ten pouch, bo za duży. Straszne luzy górą miałam,a szkoda bo się strasznie podpaliłam na niego...
    Nosiliśmy się po domu,bo ja niedomagająca coś, a może na cieplejsze ubrania, to byłby ok?
    Wrażenia
    -materiał wyglada na super trwały, mocny i jak napisala malgorozza wzbudza zaufanie, miły w dotyku
    -jedna strona w kolorowe kropy-fajna optymistyczna, druga-brąz też niczego sobie-kolory przypadły do gustu mojemu synkowi, bo nosił w nim swoja małpkę
    -ukryta kieszonka-ciekawy pomysł-u nas na smoka się przydała
    -nosność-musze przyznać, że super, choć za długo nie nosilam, ale za to mój dwulatek prawie nieodczuwalny na ramieniu był-krótko ale intensywnie nosilam szaleliśmy w nim konikiem po domu (on nie lubi być noszony i taki przyklejony do mnie, bo jak na niego to IMO w sam raz był pouch)
    - nie wiem jaki to rozmiar bo nie było na metce, ale na moją małą za duży na mojego dużego jak na mój gust w sam raz (mała ma ok 8,3kg i nosi na 74cm a czasem większe a duzy 13,5kg i nosi ubrania na 98cm)
    Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, gdyby tylko rozmiar był mniejszy...
    Dziekuję za mozliwość testowania
    edit:zapomniałam dać 5! bo poza rozmiarem wad nie zauważyłam
    Ostatnio edytowane przez agnesjan ; 28-10-2010 o 15:32
    Aga, mama dwóch skarbów W (maj 2008) i H (luty 2010)

Chusteryczka Awatar lemniscus
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

na nas tez niestety za duzy;( a ja raczej wysoka jestem i majka tez juz duza wiec dla faktycznie drobnych dziewczyn chyba XXXXS jest potrzebne
    ogolnie bardzo mily material cudnie radosne kolorki ladnie wykonczony
    kieszonka nam sie nie przydala ale patent na pewno fajny
    przy noszeniu dosc wygodnie -probowalam na kurtke zeby ta roznice zniwelowac ale i tak za duzy byl wiec nie wypowiem sie do konca ale wygodnie mi bylo i nie obciazal za bardzo ramienia
    ciekawa jestem jak sie sprawdza przy noszeniu na kolyske ale to juz musze poczekac na nowego chuscioszka
    dzieki za mozliwosc testowania
    Maja 16.08.2009
    Pola i Lena 04.06.2013

Chustofanka Awatar skrzywka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

to był pierwszy pouch jaki miałam w ręku i jestem zachwycona mimo, że na nas też niestety za duży był. A nie wpadłam na to, żeby się grubiej ubrać - teraz żałuję hehehehe... Kolory bardzo ładne, materiał solidny, szycie bez zarzutu - jak dla mnie same plusy choć, jak pisałam, doświadczenia mi brak
    edit: i oczywiście też dziękuję za możliwość testowania

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Jak dla mnie 5 ..............bo ja się po prostu zakochałam

Pouche dotarły we wtorek i to była miłość od pierwszego wejrzenia Pouch jest, śliczny z cudownie miłego matreiału. No, a jak włożyłam do niego Anie to dawno nie widziałam mojego dziecka tak "uhahanego" Przyznam, że był dla nas trochę za duży, ale sobie z tym sprytnie poradziłam i nosiło mi się całkiem wygodnie Później przyszedł czas na test out i znów 5teczka!!! Właśnie przez to, że za duży włozyłam go na kurtkę, Ania w kombinezonie i na pocztę A wczoraj aż żal było się z nim rozstawać...Już tęsknię.... i już szukam mojego poucha

Chusteryczka Awatar mamafranka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

"przelotem" był i umnie i niestety S to dla nas duzo za dużo, więc sie nie ponosiliśny, bardzo załuje
    ale wizualnie cuuudny, piekne kolorki, miły materiał, starannie wykoczony, fajny patent z kieszonką, bardzo kompaktowy, jak dla mnie brakowało wypełnienia pod nóżkami, ale ja przyzwyczajona jestem do poucha innej firmy
    Wizualnie daję 5

Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny, narysować słońce roześmiane, zbudować domek z klocków. Małe raczki potrafią spleść się nad szyją i otrzeć łzy. W małych rączkach mieści się cała miłość.

Chustomanka
    Miejscowość
    Okolice Warszawy

Domyślnie

To pierwszy pouch w którym mogłam nosić córę. Kolory super, wykonanie bardzo dokładne, staranne, fajnie, że był dwustronny. Rozmiarowo niestety za duży, nie bardzo mogłam swobodnie nosić, bo przy wykonywaniu czynności musiałam trochę asekurować Zuzię, bo jest bardzo kręcona. Idea poucha super na krótkie dystanse, szybko się zakłada, pouch zajmuje mało miejsca, więc do torebki mieści się super.
    Bardzo polecam i oceniam na 5. Chętnie przetestowałabym dobry rozmiarowo.
    Ewa, mama Zuzi 21.04.2010 i Tymka 04.05.2013

http://zglowawchmurach-art-butik.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów