Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz pouche Lucky Baby?

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

3 6.52%
  • 4

7 15.22%
  • 5

36 78.26%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 141

Wątek: Lucky Baby

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar manteiga
    Miejscowość
    Warszawa, Gocławek

Domyślnie

Falbanka u góry robiła sie i nam, nie pomogło wywijanie poucha na ramieniu - po prostu zgłosiłam się do testowania poucha o niedopasowanym do mnie rozmiarze. Dlatego nie będę się wgryzać za bardzo w temat, bo nie nosiłam zbyt wiele - nie chciałam ryzykować, Synek mój nie siedzi jeszcze samodzielnie. Nie mogłam więc skorygować Jego ułożenia i dociągnąć tak jak w chuście kółkowej. Jednak dzięki testowaniu dowiedziałam się jaki mam rozmiar i polubiłam się z samym wynalazkiem. Kolory świetne, materiał przyjemny, noszenie komfortowe. Gdyby to był model XS i posiadał wypełnienie przy nóżkach, byłoby rewelacyjnie. Daję 4 i dziękuję za możliwość testowania!
    Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
    Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania

Chustomanka Awatar martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja jestem baaaardzo zachwycona pouchem a moja Nelusia też bardzo go polubiła. było nam bardzo wygodnie, rozmiar idealny, miałam też pożyczone XS i jednak w S było nam wygodniej. Mała nawet cyca jadła, i spała sobie w tym pouchu.Nośnść oceniam dobrze, nosiłam 10 kg, ale i 13 też ekspresowe zakładanie, w torebce zajmuje mało miejsca, same plusy.
    Bardzo dziękujemy za mozliwość testowania! od nas 5!

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

pouch rewelacja!
    cudne kolory, i rozmiar trafiony, choć nie obraziłabym się, gdyby był odrobinę ściślejszy... porównanie mam z posiadaną flanelową 'kieszonką', której.. już nigdy pouchem nie nazwę
    lb jest solidnie wykonany, szkoda, że o kieszonce na drobiazgi dowiedziałam się dopiero teraz, jak już go odesłałam, więc niestety nie zapoznałąm się z jej funkcjonalnością...
    używałyśmy go codziennie po kilka razy, na krótkie donoszenia - dystans mieszkanie-samochód, samochód-przedszkole, samochód-sklep. Bardzo żałuję, że nie mam go na własność, ale.. to się na pewno zmieni!
    w pełni zasłużone 5! :-D
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 02-05-2010 o 01:26 Powód: dodałąm zdjęcie
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustonoszka Awatar ewcia273
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Pouch super! Bardzo porządnie wykonany, z dbałościa o detale, śliczny kolorystycznie. Materiał wydaje się mięsisty co pozwala w pełni zaufac wdzięcznej kieszonce. Nosilismy się wprawdzie z Wiktorkiem raptem 3 razy na trasie dom-sklep-dom ale to wystarczyło zeby wyrobić sobie bardzo przychylne zdanie. Zdjęciem dysponuję tylko jednym i to zrobionym w domu przez siebie samą więc z poobcinanymi głowami Jak znajde jakąs instrukcję to wkleję.
    Aha-jakas ślepawa jestem bo w ogóle nie zauważyłam tej malutkiej kieszonki na drobiazgi. A wydawało mi sie ze dostatecznie poucha obmacałam Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami odnośnie wypełnienia przy nóżkach-przydałoby się
    Od nas 5!!! Bardzo dziękujemy za możliwośc testowania.
    Ostatnio edytowane przez ewcia273 ; 05-07-2010 o 23:34

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

pouch wygodny, łatwy w obsłudze
    kolory nie moje i mógłby byc ciut większy dla nas- ale- ogólnie- polecam!

Chustofanka Awatar sonyc
    Miejscowość
    Przechlewo/teraz Łomża

Domyślnie

Kolorki jak dla mnie rewelacyjny i kieszonka fajny pomysł (ale nieporęczna dla mnie bo noszę tylko na prawym ramieniu - dlatego wolę 2 zapełnić). Przymierzyliśmy i przeszliśmy się na spacer do sklepu (20m). Pomimo iż S jest dla nas baaardzo duże to próbowaliśmy jakoś powywijac jakoś się udało ale po chwili mała wisiała mi już w okolicy biodra. Materiał troszkę się wrzynała małej więc "-" za brak wypełnienia, natomiast góra się nam fałdowała.
    Jak dla mnie powinien być rozmiar XXXXS Za brak fot przepraszam bo nie było komu robić .

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

wizualnie baaaardzo mi się podobał, kolory, materiał wszystko super - ale maluch zupełnie niekołyskowy i odmówił takiej pozycji - a już widziałam oczami wyobraźni Lucky Baby w naszym microstosiku. No cóż może potestujemy jeszcze za jakiś czas jak Grześ będzie siedzący i stabilny.

Uprawnienia umieszczania postów