testowałam poucha 4 dni - jest super. Nosiłam go dosłownie wszedzie - do znajomych i na spacer (nawet jak z wózkiem szłam, na zakupy i a warsztaty foto
Kolorki sliczne - mojedo wielu rzeczy mi pasowały, kieszonka sie przydała na chusteczkę
i minigryzak żelowy.
baaardzo mi pomagał przy powrotach do domu - kiedy byłam z wózkiem. Mieszkam na 4 pietrze bez windy - wózek zostaje w wózkowni a ja musze dzwigac synka na rekach.
Tu wiązana sie nie sprawdza - za długo i na klatce błoto - umaze się, a pouch idealny. Rozmiar sporo za duzy ale na gruby swetr i synek w kombinezonie - było idealnie.
I zakupy mogłam w jednym reku wnieść, a bez chusty - synek sie wierci i wyslizguje - musze go dwoma rękami nieść.
Jednym słowem - chce miec poucha!!!
tylko jednak XS albo i XXS
Synusiowi tez sie podobało - nawet raz usnął w nim- najbardziej lubił byc noszony na lewym biodrze - wtedy wtulał sie w lewą piers i słuchał serca
Uszyty solidnie i miły w dotyku. Naprawde mi sie podobał, no i miescił się do torebki![]()

do wielu rzeczy mi pasowały, kieszonka sie przydała na chusteczkę
Odpowiedz z cytatem

W (maj 2008) i
H (luty 2010)
..............bo ja się po prostu zakochałam
Pouch jest, śliczny z cudownie miłego matreiału. No, a jak włożyłam do niego Anie to dawno nie widziałam mojego dziecka tak "uhahanego"