Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz pouche Lucky Baby?

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

3 6.52%
  • 4

7 15.22%
  • 5

36 78.26%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 141

Wątek: Lucky Baby

Mieszany widok

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie Lucky Baby

Zapraszam do wymiany opinii na temat pouchy Lucky Baby

foty foty foty przemile widziane!
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

bardzo dziekuje za mozliwosc testowania. jestem zachwycona kolorami a mojej corci najbardziej podobaly sie kolorowe koleczka... bardziej od bycia noszona. ale poniewaz to totalna indywidualistka i kobieta z mega fochami-chyba po mamusi-musi jej byc to wybaczone. pouch rozmiarem super mi sie trafil-coprawda w warunkach domowych bardziej niz spacerowych- sie sprawdzal. ja daje 5 za super wyglad i latwosc noszenia w nim oraz za rozmiar po zlozeniu. to byly moje pierwsze proby niestety nie obfotografowane wiec nie pochwale sie jak wygladalysmy.

Chustonówka
    Miejscowość
    daleko od domu

Domyślnie

ja tez dałam 5, kolory przecudne, super uszyty, swietny na krotkie dystanse, gdzie trzeb szybko włozyc i wyciagnąc dziecko w nosidła.

Bardzo dobrze sie sprawdza podczas lotow samolotem, gdzie trzeba miec rece wolne i ogarnac tysiac drobiazgow, a miejsca na wiazanie chusty nie ma.

Rozmiary rzeczywiście chyba sa zawyzone, ja mam XS i jest chyba odrobine za luzna..

Chusteryczka Awatar Leika
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Miałam przyjemność testować pouch LB Sprawdził się znakomicie!! Piękne kolory, solidny materiał.
    Podstawową zaletą tego typu chust jest to, że zajmują bardzo niewiele miejsca - z łatwością można je upchnąć w torebce i zabierać ze sobą, gdy starszakowi zmęczą się nóżki Noszenie na biodrze - wygodne, choć faktycznie na krótkich dystansach. Za to chusta świetnie sobie poradziła z usypianiem mojej 10,5 kg córki w pozycji kołyski. Mała spała wtulona w mamę i bez wybudzania się mogłam ją spokojnie odłożyć śpiącą do łóżeczka.
    Pouch LB dostaje ode mnie ocenę na 5 Za kolory, materiał, wygodę użycia i prostotę stosowania. Za to, że sprawdza się nawet przy większym już dziecku. Naprawdę uważam, że każda chustoświrka powinna mieć przynajmniej jednego poucha w swoim stosiku
    Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)

http://moje-dzieciaki.blogspot.com/

We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
    With our thoughts we make the world.
    Buddha

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

jestem szczęśliwą posiadaczką edenu z pluszem, jest cudny milusi i moje najmłodsze dziecie często w ramach zabawy zawija się w niego i mizia buźką ....bezcenny widok

dałam 4, bo jak dla mnie za mały ma troszkę "uśmiech" przez co dupka dziecka nie wpada tak głęboko jakbym chciała. Reszta absolutnie bez zarzutu
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

najpierw popłaczę sobie:
    pouch nie dla mnie - mój kręgosłup nie wytrzymuje niesymetrycznego obciązenia. najpierw uszylam poucha sama, ponosilam po 15 minut dziennie, no slowo daje nie dlużej i wyłam z bólu i skończylam po tej przygodzie u fizjoterapeuty...Zaluje bardzo, bo pouchowanie mi sie TEORETYCZNIE podobalo...

po testowaniu poucha w grochy:
    LB podoba mi sie. daję 4 -
    pięknie wykonany,
    kolory ok,ładnie dobrane, choć nie przepadam za takimi akurat,
    tkanina mnie lekko rozczarowala bo ja do chust tkanych przywyklam, a tu taka "zwykla" bawelna ale ok,
    ciut za mały ten "uśmiech" i są luzy ale to pewnie tez z tego powodu ze za duzy na mnie ten testowy,
    nie przydala mi sie kieszonka bo komórki nie trzymam tak blisko dziecka .
    to tyle.
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Jak dla mnie 5 ..............bo ja się po prostu zakochałam

Pouche dotarły we wtorek i to była miłość od pierwszego wejrzenia Pouch jest, śliczny z cudownie miłego matreiału. No, a jak włożyłam do niego Anie to dawno nie widziałam mojego dziecka tak "uhahanego" Przyznam, że był dla nas trochę za duży, ale sobie z tym sprytnie poradziłam i nosiło mi się całkiem wygodnie Później przyszedł czas na test out i znów 5teczka!!! Właśnie przez to, że za duży włozyłam go na kurtkę, Ania w kombinezonie i na pocztę A wczoraj aż żal było się z nim rozstawać...Już tęsknię.... i już szukam mojego poucha

Chusteryczka Awatar mamafranka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

"przelotem" był i umnie i niestety S to dla nas duzo za dużo, więc sie nie ponosiliśny, bardzo załuje
    ale wizualnie cuuudny, piekne kolorki, miły materiał, starannie wykoczony, fajny patent z kieszonką, bardzo kompaktowy, jak dla mnie brakowało wypełnienia pod nóżkami, ale ja przyzwyczajona jestem do poucha innej firmy
    Wizualnie daję 5

Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny, narysować słońce roześmiane, zbudować domek z klocków. Małe raczki potrafią spleść się nad szyją i otrzeć łzy. W małych rączkach mieści się cała miłość.

Chustomanka
    Miejscowość
    Okolice Warszawy

Domyślnie

To pierwszy pouch w którym mogłam nosić córę. Kolory super, wykonanie bardzo dokładne, staranne, fajnie, że był dwustronny. Rozmiarowo niestety za duży, nie bardzo mogłam swobodnie nosić, bo przy wykonywaniu czynności musiałam trochę asekurować Zuzię, bo jest bardzo kręcona. Idea poucha super na krótkie dystanse, szybko się zakłada, pouch zajmuje mało miejsca, więc do torebki mieści się super.
    Bardzo polecam i oceniam na 5. Chętnie przetestowałabym dobry rozmiarowo.
    Ewa, mama Zuzi 21.04.2010 i Tymka 04.05.2013

http://zglowawchmurach-art-butik.blogspot.com/

Chustomanka Awatar Tehanu
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Z duużym opóźnieniem, ale jednak.
    Pouch jest śliczny, kolorowy, młodemu się spodobało takie noszenie, chociaż na początku był w szoku! Rozmiarowo było OK, fajnie nosił... a akurat na taki bardzo nośny czas do nas trafił, Alek nie odklejał się ode mnie prawie w ogóle. Co ważne, Alek wyraźnie czuł się bezpiecznie i komfortowo, był dobrze opatulony, nie było niepotrzebnych luzów A moje ręce trochę odpoczęły. Z czystym sumieniem 5.
    Dziękuję za możliwość testowania.

Uprawnienia umieszczania postów