Mam pytanko takie chcę całkiem wyeliminować pulowe otulacze ( da się to zrobić? ) Idzie lato i nie wiem w co lepiej zainwestować storczeny, nie wiem czy nie są za grube? A może amsterdamy? Na stanie mam disanę jedną ale strasznie to to grube na lato i już teraz mi się w nocy dzieciak odkopuje i jeszcze babciowego dzierganego. Osobiście i tendencyjnie polećcie mi coś co uważacie za najlepsze
![]()

Odpowiedz z cytatem

wyglądają fajnie ale....grubo. Jakoś trudno mi uwierzyć, że nie jest w nich dziecku gorąco.nie dość że wełna to jeszcze muszą być dopasowane, żeby to co w środku nie latało. No i kolejne pytanie-jak dziecko ubrać? zakładam że młody lata w tym w dzień i nie ma takiego upału żeby był bez spodni. A wełna i spodnie, choćby krótkie, to chyba gorąc? czy nie? oświećcie mnie. I jeszcze do spania, zakładacie coś jeszcze? młody śpi w pajacu, wiec musiałabym mu założyć pajaca na tego strochena...z gołymi nogami zmarznie. Jutro zamierzam na dzień mu założyć te spodenki ale mam tylko jedną formowankę, więc nie poszalejemy