hej
czy w NCK sa spotkania to nie wiem ale sa w Famidze na Lea w poniedzialki do poludnia (ale z fekwencja to roznie jest) i w srody po poludniu tu zawsze ktos Ci pomorze
aha i patrz na watek krakowski tam wiecej osob zaglada![]()
hej
czy w NCK sa spotkania to nie wiem ale sa w Famidze na Lea w poniedzialki do poludnia (ale z fekwencja to roznie jest) i w srody po poludniu tu zawsze ktos Ci pomorze
aha i patrz na watek krakowski tam wiecej osob zaglada![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
w nck to chyba nie ma
a Ty z huty jesteś ?
Mama Kubusiai Basi
Yanettee, jestem tu pierwszy raz,zaraz (jak mały pozwoli) się przedstawię tam gdzie trzeba, ale teraz piszę o tym co najpilniejsze.
Myślałam o chustach kiedyś, ale jakoś zaszło i w końcu nie kupiłam, a teraz mam pilną potrzebę.
Mały ma problem z prawym bioderkiem i chustowanie na żabkę bardzo by mu pomogło.
Niestety nie mam pojęcia o chustach,a przeczytałam,że Ty mieszkasz w NH i jesteś chętna do pomocy.
Ja też NH, osiedle centrum D z chęcią bym się spotkała by nauczyć się czegoś o chustach a przy okazji poznać nową osobę
Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu podajć swój telefon: 660 805 561, gdybyś nadal była chętna do pomocy, to puść do mnie smsa a ja oddzwonię i będę bardzo, bardzo wdzięczna.
Kochane mam prośbę. Na innym forum poznałam dziewczyne z Krakowa. Ona lada dzień ma rodzić, chciałaby chustować od początku. Przydałaby sie jej osoba doświadczona w motaniu naworodków i która ewentualnie mogłaby pożyczyć/ sprzedać chuste elastyczna lub tkaną albo pomóc w wyborze, bo kobita niezorientowana w temacie jeszcze. Dziewczyna mieszka przy ul. Helclów. Prosiłabym o kontakt na pw, bo nie jestesm w stanie śledzić forum. Będę dozgonnie wdzięczna za pomoc![]()
Proszę, proszę, dziewczyny, na prawdę żadna krakowianka nie chce sprzedać chusty? Moja Kama dziś urodziła, więc potencjalny chuścioch juz jest, trzeba tylko mamie dac chustę i nauczyć motać.
Witam,
szukam kogoś z Krakowa (najlepiej Podgórze) kto mógłby mi pokazać jak wiązać chustę. Dodam, że nie mam zielonego pojęcia jak się to robi. Chusty również nie mam, zamierzam zakupić, lecz wcześniej wolałabym spróbować jej używania. Będę baaaardzo wdzięczna.
Ewa ( mama 4 miesięcznego Tymka)
mefka napisz na podforum krakowskim albo przejdz sie do famigi w tygodniu pon rano sroda po poludniu lub w sobote do mufinki na kazimierzu (tam blisko masz) tylko sprawdz czy ktos bedzie i czy bedzie chusta
my na razie chore wiec moze ktos inny was poratuje wczesniej![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013