Czesc dziewczyny ! Jestem w 6 miesiacu ciazy ( termin porodu 19 stycznia) i bardzo ale to bardzo chcialabym zaczac nosic moje maleńswto w chuscie wiązanej. Mam na konciejuz jedna 3 letnia pocieche ktora nosiłam w chucie kółkowej ( hamalu firmu bebelulu) ,ale nie byłam z niej zbytnio zadowolona moj kregosłóp tez nie . Wiem ze w Karkowie odbywaja sie spotkania w kazdy czwrtek od 11-13 ale wtedy jestem na zajeciach z Marysia i niestety nie moge przyjsc i pogadac tak w cztery oczy.Wiem tez ze na PROGRESSteronie odbyły sie warsztaty " szczecsie w chuscie noszone " ale mnie akurat nie było w Krakowie i z wielkim zalem je oposciłam.No o teraz przechodzac do sedna sprawy, poszkuje kogos kto "poprowadzi " mnie za raczke przez ta wszytskie chusty ,bo jest ich multum - jaka ? gdzie ? za ile ? do czego ? jak wiazac ? itp itd. Chce wybrac poki co chociaz jedna jakas chuste ,bo moze ja dostane pod choinke od rodzinki a to zawsze kolo 200 zł w kieszeni za ktore mozna kupic inna chuste
a co
.Dodam moze ze obecnie pomieszkuje w Nowej Hucie wiec moze jakas mama sie tu gdzies czai i mi pomoze
Dziekuje za odzew
Gala

.Dodam moze ze obecnie pomieszkuje w Nowej Hucie wiec moze jakas mama sie tu gdzies czai i mi pomoze
Odpowiedz z cytatem