Dziewczyny,
zakochałam się, normalnie śni mi się po nocach (naprawdę). Napiszcie proszę dla kogo ta chusta. Czy łatwo się ją wiąże, czy dobra będzie dla nas. Synek 9 kg, wiążemy się jakiś czas hopkiem tkanym.
Dziewczyny,
zakochałam się, normalnie śni mi się po nocach (naprawdę). Napiszcie proszę dla kogo ta chusta. Czy łatwo się ją wiąże, czy dobra będzie dla nas. Synek 9 kg, wiążemy się jakiś czas hopkiem tkanym.
Miałam tę szmatkę grzecznościowo, po koleżeńsku.
Jest piękna to fakt!
Ale trzeba uważać przy wyborze długości, bo jest mocno ścięta i u mnie 4,6 wygląda jak 4,2. Moim zdaniem dość trudno się wiąże na tych ogonach.
Poza tym środek nie wypada na środku!
Z tego względu uważam, że nie jest najlepsza dla początkujących, jako pierwsza w życiu chusta.
Jeśli chodzi o nośność to jestem niestety rozczarowana. Spodziewałam się cudów, a tak naprawdę nosi jak klasyczna bawełna za 1/4 ceny.
W niczym nie ujmuje jej to jednak urody, to najpiękniejsza tkanina jaką miałam w rękach! I tak jak nie mam zwyczaju rozkładać szmat po kanapach to ta stanowiła piękną ozdobę!
Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)
nosiłam i i jest cudowna,aczkolwiek wkurzajaece jest z tym srodkiem a raczej brakiem i skosy tez masakra,4,2 byłaby super ale nie dociagałam jednego brzegu,poza tym chusta jak marzenie![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
dla mnie to przecudna , super nośna i wiążąca się chusta
moja waży 11 kg i nie czuje jej cieżaru nawet na długim dystansie
ost nosiłam w niej chodzac po górach![]()
Nie mam porownania z innymi chustami, bo to moja pierwsza i jak na razie jedyna (czerwone listki do mnie jada) chusta. Na niej uczylam (i nadal ucze sie) wiazac. Nosze 5 tygodniowego niemowlaka. IMO piekna, ale ja kocham zielony, wiec nieobiektywna jestem. Po dwoch praniach i kilku motaniach jest ladnie miekka i (chyba) dobrze sie wiaze.
Radze uwazac przy pierwszym praniu, bo strasznie sie fafluni i zapaskudzila mi cale pranie. Drugie pranie juz OK.
Triigreen to tez i moja pierwsza chusta i rowniez pokochana od pierwszego wejrzeniaNie mam za bardzo porownania bo to moja pierwsza i jedyna chusta tkana, nosze jeszcze w kolkowej i czekam na Mietka
Mnie nosi sie dobrze, do skosow sie przyzwyczailam i nawet polubilam, tylko trzeba uwazac przy wyborze dlugosci, bo tutaj faktycznie przy niektorych wiazaniach moze zdarzyc sie tak, ze jej braknie i trzeba bedzie wiazac sie na nich. ( skosach aj min
My ja kochamy miloscia wielka![]()