jak wyglada?to jezioro łabędzie
jak wyglada?to jezioro łabędzie
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
w anglojęzycznym sklepie natibaby są
ale to nie te moje-myślałam ze moje utkali bo ja wzorek z łabędziami zaprojektowałam ale to nie te moje były inne jeden przy drugim
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Czy mi się zdaje, czy ktoś nas obraża na TBW??
http://www.thebabywearer.com/forum/s...me-*Pancy-Silk*
post 45
Zacytuję
It`s funny how things like that release all that`s nasty in some people!
Not here ladies, you`re classy!
But I wonder if the same amount of b******g happens after some super LE of Didy on SuT![]()
Ale reasumując, nie ma szans Natalio na "dodrukowanie" szaro rózowych pancy silków?
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
a czujesz ze to o tobie? czy tak linkujesz zeby sie utwierdzic w poczuciu przynaleznosci do wspolnoty?
faktem jest, ze takiego wieszania psow na osobie czy firmie nie spotyka sie nigdzie indziej, no a ten watek jest tego dobitnym przykladem.
p.s. mozesz wziac udzial w dyskusji TAM, skad to zalinkowalas, chyba ze sie czegos obawiasz. ja rozumiem, ze tu tak swojsko i jest z kim sie zebrac do kupy...wiadomo!
i nie martw sie, TUTAJ ja dyskutowac nie bede, jestem na etapie zabierania zdjec i kontaktow i znikam (ku uciesze wielu na pewno; serio, jesli chcesz o tym pogadac, zapraszam na inne forum, gdzie sie ludzie nie "obrazaja", a raczej nie klikaja maniakalnie z donosami do modow (ktorzy tez sie "obrazaja").