net mi padła polowałam na cos różowego
dobrze ze to jedwab a nie naturalny bambus bo bym płakała!!!!
powiem że ta pancy jasno zielona z różem coś jak zara fresch tylko bledsze ciut ciut plus róż jak w ten nowej pancy z naturalnym bambusem i kupie choćbym miała nerke sprzedać
polityka natibaby żeczywiście coraz mniej fajna jest -niedługo zrobią stronke tylko po angielsku bo poco 2 języki

a polowałam na cos różowego

. Matka Róży
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Odpowiedz z cytatem

Kiedy była zapowiedź na forum, to wyszła awantura, kiedy nie było żadnej zapowiedzi, tylko chusty były w sklepie, to były pretensje, że mamy za granicą wcześniej zauważyły i nie starczyło chust dla mam z Polski. Teraz próbujemy metodę zapowiedzi na FB z dokładną godziną, żeby wszyscy mieli równy dostęp do informacji, ale to też nie jest doskonała metoda.
, więc mu trochę pomagam, ale ja pracuję na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu jako wykładowca i mam w tym roku dwa etaty godzin wykładowych. Często, kiedy chusty były wystawiane albo działo się coś na forum, gdzie moja wypowiedź byłaby pomocą, ja byłam po prostu poza firmą (i domem) i nawet nie wiedziałam, jakie chusty, kiedy i jak były wystawiane. Mamy zasadę z mężem, że po pracy do wieczora nie siadamy do komputera, spędzamy czas tylko z dziećmi. Od czasu moich poronień i ostatnich wyników badań nie wolno mi też siedzieć na forum po nocach (jak to robiłam w przeszłości). Zaburzenia hormonalne są efektem nieprawidłowego funkcjonowania przysadki mózgowej. Jedyne poza braniem leków, co można zrobić, to dużo spać.