było 3,7 i 4,6 - klikałam na tę drugą, ale się masakrycznie wolno odswieżało
a po chwili było już tylko 3,7
I teraz mi się wyjaśniło o co kaman szło z tymi mleczakami (wyjaśnienia w wątku o dmuchawcach)
Najprawdopodobniej mieszało się coś na stronie Nati, więc nie zdziwcie się
jak purple/beige dandelions za 85 euro (dopiero teraz załapałam)
pojawią się za granicą...
też mnie to wkurza![]()
i z racji całego tego bałaganu mam ZERO nati w stosiku...dopóki będzie taka schizofrenia będzie ZERO piękne, wielkie i wspaniałe i juz
![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 13-05-2011 o 13:56
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mnie to nie wkurza, przepraszam, ale mnie to wku__rwia! Polska firma, a nie szanuje polskich klientek, które jej tą markę zrobiły. Dalej będę polować na te chusty, bo są piękne i mam szacunek do ich jakości, ale szacunku do producenta już nie mam.
A z no-cottonami to już się boje nawet pomyśleć, co będzie. Wszystkie pójdą za granicę za wygórowaną cenę, skoro my tak na nie czekamy.
Kropka
Firmie brak profesjonalizmu.Jeśli wystawiaja produkt o godzinie 10 ,to przynajmniej serwer powinien być wiekszy,lepszy...profesjonalny.A brak produktów ,kolorystyki to też nie fair...Ale z drugiej strony Pani Natalia informowała dziewczyny wcześniehj to też było źle....coś tam sobie powymyślały....więc nie można się zapisać wcześniej a jak juz jest to serwer nie działa...porażka.Jak mam mieć szansę kupienia chusty Pani Natalio?
to już szczyt...przeczytajcie co Nati piszą na facebooku...a ja już zapłaciłam
a ogłaszać dzis chyba powinni "resztki" a nie nowości
ja tam za natowymi chustami nie przepadam wię problemu nie mam![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 13-05-2011 o 11:21
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
hmmmm![]()