moze i szkoda, zalezy jak komu. mnie nie.
moze i szkoda, zalezy jak komu. mnie nie.
pogubiłam sie moze dlatego ze ja noga z angielskiego
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
It`s funny how things like that release all that`s nasty in some people!
Not here ladies, you`re classy!
But I wonder if the same amount of b******g happens after some super LE of Didy on SuT![]()
Zabawne jak takie rzeczy wzbudzają w niektórych ludzach całą ta wredotę/złośliwość.
Nie tu (na TBW) panie, Wy macie klasę
Ale zastanawiam się czy takie gówniane rzeczy dzieją się na SuT po super limitach Didka.
Warto czasem ugryźć się w język i wyedytować. Choć biorąc pod uwage ilość jadu, zrozumiałe jest, że w Twoim przypadku to niebezpieczne.
w zyciu są rzeczy ważne, ważniejsze... i te nieważne... Na forum widac ile w /naszym/ zyciu chusty znacza...
A tak oogolnie to nie ma sie co dziwic, prawie tu same baby, czesc w ciazy, czesc przed okresem... nie trudno o taka afere
Ja się nie załapałam, choć chusta bardzo mi sie podobała. Dziecko w nocy zachorowało i akurat bylismy u lekarza. Trudno. Nie samymi chustami człowiek zyje............
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Co tu sie wyrabia?????
Chemtrailsów sie nawciagałyscie czy co???
Zartuje tak sobie dla obniżenia ciśnienia!
Ide zobaczyc co to za chusta niesamowita![]()
nic niesamowitego
maki
girasole2-łąka wiosenna i orchidea
indio rubinrot
lniane turkusowo brązowe motyle
leosia czarnobiałego
wełniane skowronki
ninoTS
rapalu brązowe
ocean niebieski jedwabny
japana kaszmirowego
zare forest
z rozmiarów5 i6 to tyle do tego grecja 3,1
kółkowa i pouch i mt
ale z długich żadna sięnie kisi nosze każda chyba teraz trochr wełenke odstawiłam ale jakbędze dziś chłodno na wieczornym spacerku to i wełne rusze
jak chcesz coś z tegp pomacac to zapraszam dzecku przy okazji krowy pokażesz![]()
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 13-05-2011 o 19:21
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
widzisz, wszystko zalezy od tlumaczenia, "bitching about something" nie jest jednoznaczne z czyms "gownianym" moja drogaale odsylam cie do slownika, nie bede ulatwiac. poza tym, wcale zgrabnie wyluskalas sens, a ten watek swietnie go zilustrowal. i nawet nie musialam wskazywac, gdzie sie takie "bitching about" odbywa, samo sie wskazalo.
chcesz porozmawiac o jadzie? pewnie masz spora wiedze na ten temat, jak widac, bo ciagle ci malo. tylko wypatrywac kolezanek.
Na szczęście moja znajomość inwektyw w angielskim jest zerowa. Poprostu nie używam.
Za to Twoja obłuda mnie poraża. Podczytujesz, nie wypowiadasz się, a potem lecisz na inne forum krytykować i obrabiać nam tyły. Nie pierwszy raz zresztą. I nie ma tu znaczenia czy słuszna była nasza dyskusja czy nie. A jeszcze dalej idąc - obrażasz dziewczyny, które miały prenensje do Natalii o sprzedaż chust poza sklepem, a sama przyczyniasz się do udowodnienia, że mają racje, publikując zdjęcia szarej jedwabnej Pancy tydzień przed jej wystawieniem w sklepie!!!!
http://naturalmamas.co.uk/forum/showthread.php?t=115410
Pewnie nie Ty jedna ją dostałaś, ale tylko Ty nie mogłaś się powstrzymać przed kłapaniem dzibem.
już nic, doczytałam...
Ostatnio edytowane przez Karusek ; 13-05-2011 o 21:43
2 + 7 (2005-2018)
Demona - wdech, wydech i.t.d.
Nie szarp sobie nerwów, Kobieto![]()
I dawaj zdjęcia maków w sąsiednim wątku, bo niektórzy nogami przebierają![]()
demoniszcze szkoda nerwów na trolla![]()
więcej nie napisze bo znowu będzie ze obrażam.. cóż tylko jednej osobie mozna obrażac wszystkich dookoła... ale to przeciez obiektywnie nie jest obrażanie![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Powiem tak, chcie podziekowac Natalii za taki opys sytuacji w sklepie Nati. Jako sprzedawczynka chust Nati w Ukrainie obecne robilam i robie zamowienie w sklepie polskim, ale chust niestety nie dostalam, tylko majla, ze chust juz nie ma. Mam nadzieje, ze teraz juz wszystko wyjasnione (dzieki postu Natalii). Owszem mi klienci pisza rozne niespodzianki - po-raz tak: jaka jestem sprzedawczynia, ze nie moge zamowic chust, dla czego chusty na stronie polskiej tansze od europejskiej wersji, dla czego dla czego.... (sama ja nie w stanie otrzymac chusty, to pokazuje ze nie jest to latwo), ale jestem taka grawca jako wy i nie mam zadnych przywilejów. Przez caly czas jestem w pracy (nie mam zadniego interneta ani komputera) i nie moge dopilnowac wszystki nowosci.
W jednym zapewniona, ze wprowadzenie nowych technologji dobrze wplyne na prace sklepowa.
W tej sytuacji widze tylko jedna decyzje:
nie gniewajcie na mnie dziewczyne, ale dystrybotorki tez musia miec mozliwosc zamowic chusty, ale gra z limitami nie da rady to zalatwic,
Co zrobilam w tej chwili sama (jest to tylko moje IMO):
puscilam w swiat chusty, ktorych oczekuja. A to tylko no-cottony/
Niech kupia ich ani 50 a 100 osob, moze zarobek wyjdzie nie taki duzy, ale wszystcy zostana zadowolone. (moze zrobic no-cottony w roznych wzorkach), jak sadzicie?
Ostatnio edytowane przez Nagar ; 13-05-2011 o 22:09
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
Wszędzie sa równi i równiejsi, i dlaczego jest tak ,ze póki ktoś sam dostaje spod lady to firma jest OK, a jak już wróg nr 1 tak ma a my nie to już świat jest niesprawiedliwy?
Reasumując,
pancy są śliczne, rozeszły się, firmę zainteresowanie przeszło ale nie ma co wylewać żali ani na Natalię- sama napisała że jest forumową twarzą nie właścicielem firmy i na faktach przedstawiła ,ze takiej ilości kobietom nie da się dogodzić, ani na Green co pancy ma i ośmieliła się nawet wkleić jej zdjęcie - toż to przewinienie godne prawdziwego jątrzyciela
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.