Właśnie na tvn widziałam.... mąż mnie zawołał że fajnie w piłkę grają w błocie i że tez by tak chciał... patrzę a tam mama z dzieciem w chuście (nati chyba pasiak w słonecznych kolorach).
Super i chusomama i nowa odmiana piłki nożnej![]()
Właśnie na tvn widziałam.... mąż mnie zawołał że fajnie w piłkę grają w błocie i że tez by tak chciał... patrzę a tam mama z dzieciem w chuście (nati chyba pasiak w słonecznych kolorach).
Super i chusomama i nowa odmiana piłki nożnej![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Też widzieliśmy![]()
też widziałam![]()
Ona z tym dzieckiem grała czy kibicowała?![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Kibicowała![]()
Malec chyba miał na imię Franek, bo mój mąż darł się z pokoju: 'Chodź, zobacz, mama Franka w chuście!'.![]()
A gra mi się szalenie podobała, sama bym się chętnie potaplała w błocie.
widziałam i od razu pomyslałam, że taka wyrozumiała żona to chyba tylko na naszym forum się znajdzie, ja bym się załamała jakby mój mąż miał takie hobby![]()
"Ludzie od czasu do czasu potykają się o prawdę, ale większość z nich podnosi się, otrzepuje i idzie dalej, jakby nic się nie stało" W.Churchill
a ja zajeta dziecmi bym nie widziala jak by mnie Kuba nie zawolalale w blocie bym sie potaplala oj potaplala
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
anna fajnie że jesteś z nami![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
ja też widziałam![]()
Beata mama dwójki smyków
Jasiek 27.08.1994
Kuba 16.06.2010
też widziałam! super!
A to błotko mi przypomniało słodki czas studiów i szalone tańce i zabawy w błocie na juwenaliowych koncertach![]()
synek duży XI.2010 i synek mały V.2014