okazuje się ze zostało tylko 5 4,6m
3,6m
1.jasulka
4,6m
1.cinkowa
2.misunderstanding
3.nemirowskaya
4. rezerwacja
5.
okazuje się ze zostało tylko 5 4,6m
3,6m
1.jasulka
4,6m
1.cinkowa
2.misunderstanding
3.nemirowskaya
4. rezerwacja
5.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Zapytam nieśmiało: zamówienie poszło?![]()
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak
Poszło w piąteka dopiero wczoraj dostalam od nich kwote do przelewu
![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Marza, wiadomo coś na temat statutu zamówienia?
Ja też nie mogę się doczekać.![]()
Asiu, odpisałam na pw
Paczka od wczoraj jest już Polsce, ale nie mam jak sprawdzić gdzie dokladnie jest i kiedy dotrze![]()
Chusty tkane Little Frog
Ja czekam na amitole ale zaczyna mi się podobać
Watermelon
Najchętniej wzięłabym wszystkie girasole![]()
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
Dzięki za info!
Pozdrawiam.![]()
Są na poczcie!
Udalo mi się je namierzyć, listonosz nie zostawił awizo![]()
Chusty tkane Little Frog
Są, biorę się za pakowanie i wysyłkę![]()
![]()
Chusty tkane Little Frog
HURA!!!!![]()
Marza, dotarła do mnie tęcza! Jest piękna. Spełniłaś moje chustowe marzenie. Dziękuję!![]()
moja też już jest.
Często w zetknięciu z rzeczywistością chusty mnie rozczarowują, ale ta jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach. I dosyc cieńka nawet, ale mało miękka. Złamać trza.
Jedyny minus jest taki, że moja chust ma parę powyciąganych nitek w obszyciu zielonego pasa, ale w noszeniu raczej to nie powinno przeszkadzać.... Ale z ciekawości zapytam, czy Wasze tęcze też mają jakieś skazy? czy tylko mi się taka trafiła?
Cinkowa, moja na pierwszy rzut oka jest ok., ale już ją wrzuciłam do pralki. Jak tylko wyciągnę to sprawdzę dokładnie i dam znać.
Co do zdjęć to nie zrobię ładniejszych niż te na pierwszej stronie wątku...
A ja wlasnie ciekawa jestem jak ta chusta wyglada u innych. Zrobcie fotki, nie dajcie sie prosic.![]()
Sprawdziłam moja jest w porządku.
No dobrze, przyznam się
- nie potrafię tu zamieszczać zdjęć![]()