Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: jaka idealna formowanka do gatek Storchenkinder

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iga Zobacz posta
    formowanka Bum Genius bambusowa
    formowanki Storchena oczywiście (na napki i wiązane)
    Tetro
    Wee Notions Night Notions
    mieści się nawet olbrzymia nature babies micro dizzy

odradzam zapinane na Snappi - mam Imse Vimse i po chwili jest totalny rozpad całości
    Iga, mi się snappi nie rozwala ale przeszkadza mi brak gładkiego przodu
    Patrzyłam na formowanki Storchena, wyglądają fajnie a jak się sprawują? jak duże masz dziecko?

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To ja też chętnie podpytam o te formowanki.
    Nam najlepiej leżą Baby Jungle, yettowe, nappieme i lulu. BBH i babykicks - moim zdaniem jakoś zbyt twardo i sztywno
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    To ja też chętnie podpytam o te formowanki.
    Nam najlepiej leżą Baby Jungle, yettowe, nappieme i lulu. BBH i babykicks - moim zdaniem jakoś zbyt twardo i sztywno
    bo one mają konopie, dlatego twarde.

demona
    Guest

Domyślnie

Wystarczy wykręcic przed założeniem i robią się mięciutkie.

Chustodinozaur Awatar rafandynka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

U nas pomogła wymiana gumki w gatkach. Przez przypadek, bo oryginalna nam strzeliła - wymieniłam na dzianą gumkę trochę ciaśniejszą niż oryginalna i jest lepiej
    A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021

Chustonoszka

Domyślnie

ja mam już tony najróżniejszych formowanek, zdecydowanie najlepiej leżą te zapinane na napy, rzepy po pewnym czasie zaczynają odstawać i przód nieładnie wygląda. nappi nie próbowałam, mam dużo weluru bambusowego a jego nie można zapinać.
    nasze najlepsze to monkey snuggles, puddlekins, goodmama, dunk'n'fluff, lush tush. uwielbiam tots botsy flexi (dużo chłona a szybko schną), one w sumie pozostają suche na zewnątrz, można bez otulacza. super mięciutkie i zgrabne są też stretchies tots botsa. fajne są tots botsy bambusowe na napy, baaaardzo zgrabnie leżą ale są mało chłonne. BBH bambusowa jest gigantyczna, ale tak chłonna że czasem kładę synka spać tylko w niej, bez otulacza. mam jeszcze little lamb bambusowe i bawełniane, są b.fajne ale niestety na rzepy, więc po wyrobieniu rzepów zrobiły się mniej fajne.
    Ostatnio edytowane przez fijonka ; 11-05-2011 o 23:58

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A co z formowankami Storchenkinder? teoretycznie te powinny być naj
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fijonka Zobacz posta
    ja mam już tony najróżniejszych formowanek, zdecydowanie najlepiej leżą te zapinane na napy, rzepy po pewnym czasie zaczynają odstawać i przód nieładnie wygląda. nappi nie próbowałam, mam dużo weluru bambusowego a jego nie można zapinać.
    nasze najlepsze to monkey snuggles, puddlekins, goodmama, dunk'n'fluff, lush tush. uwielbiam tots botsy flexi (dużo chłona a szybko schną), one w sumie pozostają suche na zewnątrz, można bez otulacza. super mięciutkie i zgrabne są też stretchies tots botsa. fajne są tots botsy bambusowe na napy, baaaardzo zgrabnie leżą ale są mało chłonne. BBH bambusowa jest gigantyczna, ale tak chłonna że czasem kładę synka spać tylko w niej, bez otulacza. mam jeszcze little lamb bambusowe i bawełniane, są b.fajne ale niestety na rzepy, więc po wyrobieniu rzepów zrobiły się mniej fajne.
    monkey snuggles, puddlekins, goodmama, dunk'n'fluff, lush tush- nie rozumiem co Ty mówisz

Uprawnienia umieszczania postów