za duża? fakt, że spora wyszła na tym zdjęciu(ja zresztą też) ma 18 miesięcy i wzrostu ok. 86cm(przynajmniej na taki wzrost kupuję jej ubrania
waży 11,5 kg
za duża? fakt, że spora wyszła na tym zdjęciu(ja zresztą też) ma 18 miesięcy i wzrostu ok. 86cm(przynajmniej na taki wzrost kupuję jej ubrania
waży 11,5 kg
dziewczyny, aga napisala tez do mnie na priv. Na zjeciach widac, ze panel jest o wiele za nisko, ale nie jestem pewna czy to nie dlatego, ze dziecko nie siedzi gleboko w nosidle. Gdybys mogla jej nozki do gory podniesc i wlozyc ja glebiej, tak aby siedziala (o ile to przy tak duzym dziecku mozliwe) w pozycji zabki... wtedy panel bylby wyzej. Pupka musi wpasc glebiej, a na zdjeciu wyglada bardzo na plasko. Moj synek wazy ok 12 kg i panel siega mu duzo wyzej. Poszukam zdjec i zalacze. Pozdrawiam![]()
Mama Amelki 18.12.2006, Julka 19.11.2008 i Leosia 20.03.2013
Nosidełka Ergonomiczne & Chusty TULA:
http://www.BabyTula.pl
Ula, dziękuję!!! założyłam, jak napisałaś w mailui jest o niebo lepiej!!!! zatem, jak podejrzewałam, to nie wina tuli, a mojego braku doświadczenia
teraz wyjdziemy na spacer i zobaczymy![]()
Ostatnio edytowane przez saraswati ; 10-05-2011 o 22:27 Powód: usunęłam fotki, skoro problem rozwiązany;)
Och, teraz zupełnie inaczej byłoNic już mnie nie uciskało i naprawdę fajnie się nosiło, zupełnie jak wtedy, kiedy mniej ważyła
Naprawdęnie wiecie, jak bardzo się cieszę, bo tuli bardzo mi się podoba, jest takie klimatyczne, mięciutkie bez udziwnień w postaci zamków etc., dokładnie tak, jak lubię
Bardzo dziękuję za rady, zwłaszcza Uli!!
No, ale mój dylemat pozostał nierozwiązany, które nosidło mam dać siostrze?Zatem chyba zostawię sobie oba, a jej chyba faktycznie sprezentuję chustę, ale to już temat na inny wątek
Pewnie zanim jej szkrab podrośnie do nosideł, to mój już wyrośnie i problem sam się rozwiąże
![]()