Ja bym jej dała oba(o ile masz coś zastępczo dla swojej pociechy) i powiedziała,żeby sobie potestowała.. a to które jej będzie bardziej odpowiadać jest dla niej![]()
tak byłoby najprościejtylko, że jej maluch pojawi się dopiero w grudniu
natomiast mojemu jest potrzebne teraz, bo z każdym tygodniem mniej noszenia nam zostało...
to może doradzicie mi, co z tym tuli, co mogę robić źle? nie miałyście takich problemów?
Ten pas pewnie co sie zapina na klatce piersiowej - chest belt -
w gardlo mi sie nie wrzynal ale jakos zawsze byl dla mnie za wysoko i nie wygodnie mi bylo
trzeba lepiej podociagac pasy poprostu i powinno byc ok
tuli jest sliczne i mieciutkie
ale ja wlasnie wymienilam je na innym forum chustowym na manduce
(jeszcze w manduce mozesz dac pasy naramienne na krzyz co dla mnie jest na plus )
saraswati w watku z recenzjami CABabies duzo pisala jak poprawiac itd
warto poczytac http://chusty.info/forum/showthread.php?t=32319
wiec odpowiadajac : ja wybralam manduce
Ostatnio edytowane przez JJ ; 09-05-2011 o 14:23
no właśnie to skrzyżowanie pasów jest świetne, bo nie czuć ciężaru...
właśnie 'chest belt' miałam na myśli...dociągam pasy, ale im mała cięższa, tym jest to bardziej uciążliwe...
tuli jest tak piękne i miłe, dlatego cały czas kombinuję, jak się z nim dogadać...w manduce jest bardzo wygodnie, ale nie jest nawet w połowie tak ładna![]()
rady wszystkie czytałamklamry miałam nisko, obniżyłam jeszcze centymetr(bardziej już się nie da), jak tylko młodzik się obudzi, to zrobimy ostatni test
![]()
Zostaw sobie oba - bo siostra nim go uzyje to jeszcze dobry rok minie . Sprezentuj jej chuste. Potem jesli ona mieszka niedaleko to sie wymieniajcie poprostu nosidlami .