-
Chustonówka
Poddaję się
Powiem Wam szczerze, że jeszcze nie zaczęłam używać wielorazówek (termin mam na 13.10), ale jak czytam kolejne i kolejne posty to sie zaczęłam załamywać, nie tylko tym, że nie połapie się co do czego jak już dzidzia się urodzi, ale też tym że nie będę wyrabiała z praniem, że meża przekonała aspekt finansowy tych pieluch a jak czytam to co piszecie na temat ilości pieluch jakie posiadacie to tak na prawdę to chyba można zbankrutować. Ja na razie mam jedną formowaną konopną one size-babykicks, jeden prefold XL do pociecia na wkładki (któraś z Was tak proponowała), 2 wkładki stay-dry czy jakoś tak, 3 wkładki bambusowe, 30 tetr, otulacz TB Fleece Stripey rozmiar 1, otulacz Mother Easy air flow rozmiar M, i otulacz IV welurowy rozmiar S, mam jeszcze zamowione 4 używane BG one size, 2 otulacze rozmiar od 3 i od 6m-cy, i jeszcze jeden prefold taki jak powyżej. I to juz mnie wyjdzie ponad 500 zł, a to dopiero poczatek-przynajmniej tak wynika z Waszych opisów. Zastanawiam sie ile mnie to jeszcze bedzie kosztowało.
dobra juz skoncze sie zalic, zobaczymy jak to bedzie ale juz mi sie odechciewa chociaz jeszcze nie zaczelam.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów