Powiem Wam szczerze, że jeszcze nie zaczęłam używać wielorazówek (termin mam na 13.10), ale jak czytam kolejne i kolejne posty to sie zaczęłam załamywać, nie tylko tym, że nie połapie się co do czego jak już dzidzia się urodzi, ale też tym że nie będę wyrabiała z praniem, że meża przekonała aspekt finansowy tych pieluch a jak czytam to co piszecie na temat ilości pieluch jakie posiadacie to tak na prawdę to chyba można zbankrutować. Ja na razie mam jedną formowaną konopną one size-babykicks, jeden prefold XL do pociecia na wkładki (któraś z Was tak proponowała), 2 wkładki stay-dry czy jakoś tak, 3 wkładki bambusowe, 30 tetr, otulacz TB Fleece Stripey rozmiar 1, otulacz Mother Easy air flow rozmiar M, i otulacz IV welurowy rozmiar S, mam jeszcze zamowione 4 używane BG one size, 2 otulacze rozmiar od 3 i od 6m-cy, i jeszcze jeden prefold taki jak powyżej. I to juz mnie wyjdzie ponad 500 zł, a to dopiero poczatek-przynajmniej tak wynika z Waszych opisów. Zastanawiam sie ile mnie to jeszcze bedzie kosztowało.
dobra juz skoncze sie zalic, zobaczymy jak to bedzie ale juz mi sie odechciewa chociaz jeszcze nie zaczelam.
Pozdrawiam