ja się absolutnie nie znam na kangurku, bo nawet nie próbowałam tak motać- sama instrukcja mnie przerosła
tylko napiszę, że gratuluję i- pięknie wyglądacie![]()
ja się absolutnie nie znam na kangurku, bo nawet nie próbowałam tak motać- sama instrukcja mnie przerosła
tylko napiszę, że gratuluję i- pięknie wyglądacie![]()
DziękujęChoć chyba niezbyt wierzę,bo wyglądam strasznie
No chyba,że pisałaś o Lidce
![]()
Ja też bym nie próbowała tak motać,bo "inspiracje" czerpię z instrukcji Nati, a tam nie ma kangurka. Tylko dziewczyny przy ocenianiu kieszonki wspomniały,że mam wypróbować kangurka,pogrzebałam więc i spróbowałam![]()
Ostatnio edytowane przez EmDżi ; 08-05-2011 o 20:33
Laura Łucja- 01.03.2007
Lidia Katarzyna 11.01.2011
kangurek to trudne wiązanie i wyszło super
ja bym się nie przejmowała nadmiarem materiału przy szyi,bo to kwestia praktyki
ładnie Wam w tej natce![]()
Fajnie, że się odważyłyście
ładnie, prosto, modelki super
przy szyjce trochę mocniej ściągnij; jak dociągasz połę, to ruszaj przeciwnym ramieniem do przodu i tyły, to CI ułatwi przesuwanie materiału.
I trochę wyżej kolanka - złap rękami za łydki i podciągnij kolanka ciut do góry, a tym samym lekko zaokrągli się pupa.
Tyle widzę po zdjęciachA rokowania bardzo dobre
![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
dociągaj kawalek po kawaleczku,
i staraj sie robić ruchy ramieniem z którego schodzi dociągany kawalek materialu
i blokuj sobie dociągniętą partię materiału, wtedy nie powinne tworzyc Ci się takie luzy
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
Ok,dziękuję Wam bardzoBędziemy ćwiczyć, mam nadzieję,że następne wiązanie wyjdzie już super,super
![]()
Laura Łucja- 01.03.2007
jesli to Twoj pierwszy kangurek, to REWELACJA!!
Wroze Ci wielka motaniowa przyszlosc
Co poprawic: jednak troszke bardziej dociagnac u gory, mi sie wydaje troszke za luzno.
I kolanka moglyby byc odrobine wyzej, a pupka, co za tym idzie, bardziej wpadnieta i plecki bardziej zaokraglone.
Ale do tego dojdziesz niedlugo na pewno, nie zrazaj sie i cwicz dalej bo masz zadatki!
Mi bardzo sie podoba jak mota ta pani:
http://www.dailymotion.com/video/xfk...styleundefined
Jak widzisz, nie spieszy sie z dociaganiem i dociaga kazdy kawaleczek chusty, a ramiona poprawia na sam koniec. Dzidzius jest pieknie "zaokraglony".
Bardzo lubie inne filmiki tej dziewczyny (sa na dole pod tym ktory zalinkowalam).
Powodzenia!!!
PS. ja tez uwazam ze bardzo ladnie Wam w tej chuscie![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
No fakt,węzeł niechlujnyAle tak się cieszyłam,że zamotałam,że do tego się nie przyłożyłam już
Jutro wybieram się na warsztaty,zobaczymy co tam mi powiedzą
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady!
Laura Łucja- 01.03.2007