A jak z panelem - mój synek nie stary a nosi rozmiar 80-86. 96 centyl....a nawet ponad
A jak z panelem - mój synek nie stary a nosi rozmiar 80-86. 96 centyl....a nawet ponad
Wyciągnęłam Nubigo, szyte na moją wtedy prawie 2 latkę, czasami jeszcze ją w nim nosimy. Panel 45 cm jest już na Olafa dobry...Całe nosidło jest dobre![]()
Miałam okazję przymierzyć Hop Tye. Jest śliczny, mięciutki...Z przodu układał nam się dobrze, ale na plecach, to już nie bardzo. Dla mojej małej (9,5 kg, 86 cm) panel chyba jest za krótki. Nie mogłam jej dobrze otulić i utrzymać, tak mi skakała w nim na plecach. Chyba, że źle go założyłam.
![]()
To ja też napiszę. Może się komuś przyda. I ja i mąż nosiliśmy w hop tye'u. Nie od urodzenia, bo jak dla mnie takie rozwiązanie nie przytrzymuje wystarczająco maluszka. Ale na siedzące dziecko - świetny! Nosiło nam się super. Dało się dobrze dociągnąć, rozłożyć pasy na ramionach. Dziecko było super przytrzymane.
Tylko nam sprawdziło się przy niewielkim siedzącym dziecku. Jak syn miał ok. roku, było już ciężko. Wtedy dużo lepiej sprawdzało się nam bondolino i tuli/tula. Ale wcześniej hop tye!