Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc.![]()
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać!![]()
Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc.![]()
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać!![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
Mogę pomóc z chustami wiązanymi tkanymi i elastycznymi oraz kółkowymi (z otwartym lub zamkniętym ogonem). Wiążę praktycznie wszystko, z tym, że nauczyciel ze mnie raczej kiepski![]()
Pozdrawiam anifloda mama H. (10.08.2003), K. (25.11.2006), M. (31.07.2009) i L.(10.06.2012)
W Poznaniu też nosimy!
anifloda kontra nitki
Anifloda, nie wiem czy dobrze Cie kojarze - chustowa mama zagubiona na poznanskich Legach pewnego letniego dnia, bo jakas forumowiczka wystawila nas do wiatru... To ty?
Ha! Wiedziałam, że skądś znam imię Twojego synka![]()
Pozdrawiam anifloda mama H. (10.08.2003), K. (25.11.2006), M. (31.07.2009) i L.(10.06.2012)
W Poznaniu też nosimy!
anifloda kontra nitki
Zamieszczone przez anifloda
wszem i wobec oglaszam, ze anifloda, to doskonaly pedagog! nauczyla mnie pojedynczego x w oka mgnieniu!
He heja Kostka tez zapamietalam!
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... w=75646895
laski lokal macie, nic tylko termin staly ustalic![]()
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
Anifloda to moja matka chrzestna! Nie wiem jak potoczył by się mój chuściany los, gdyby nie ona...
To tyle.
A co do lokalu - moim zdaniem to bardzo fajna wiadomość - będziemy jutro obgadywać temat. :-)
Ja tez dzieki Aniflodzie motac sie nauczylam! Szczegolnie plecaczek!
Poznańska strona:
http://www.chusty.net/
Staramy się na bieżąco wklejać terminy spotkań. Najbliższe już we wtorek.
W Poznaniu też nosimy!
anifloda kontra nitki
Cześć dziewczyny.
Jestem mamą miesięcznego maleństwa.
Bardzo chcę nauczyć się nosić dzieciaczka w chuście.
Przyznam sie, ze kupiłam już taką na kółkach, ale coś mi chyba nie wychodzi.
Mam wrażenie, że mały jest ściśnięty i za bardzo skulony. Sama nie wiem![]()
Czy któraś mama mogłaby mi pomóc i umówić się ze mną, żeby pokazać jak powinnam prawidłowo układać maluszka?
Całusy![]()
karola sprawdź pw
Całusy.Zamieszczone przez Agnen
Dziś jadę się uczyć![]()
![]()
![]()
No to się poduczyłam
Serdecznie dziękuję Agnen za szkolonko
Niestety moja chusta na kółkach, którą kupiłam na chusta.pl ciężko się układa, tzn materiał ciężko przesuwa się między kółkami (nawet po wypraniu) i mnie to strasznie irytuje, ale używam jej - może się wyrobi z czasem
Za to Agnen zaraziła mnie chustami wiązanymi i mam zamiar niedługo się w taką zaopatrzyć![]()
Pozdrawiam ...![]()
ja mam namiary - to jest forumowa YPSI, zaraz napisze ci maila.Zamieszczone przez comega
haloto sem ja
namiary na mnie: ypsi79@gazeta.pl
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)