Zamieszczone przez anifloda
wszem i wobec oglaszam, ze anifloda, to doskonaly pedagog! nauczyla mnie pojedynczego x w oka mgnieniu!
Zamieszczone przez anifloda
wszem i wobec oglaszam, ze anifloda, to doskonaly pedagog! nauczyla mnie pojedynczego x w oka mgnieniu!
Dokładnie! Anifloda Tobie to żaden kurs nie potrzebny, bo wszystko pięknie pokazujesz. Zrobiłabyś sobie ten papier to od razu pierwszą Cię biorę do prowadzenia zajęć
Jeśli chodzi o mnie to w moim przypadku można liczyć na pomoc w wiązaniu:
kieszonki - także większych dzieci - mam sposób na siedząco, żeby nie trzeba było długich nóg wkładać),
2X
plecaczki - kilka sposobów wrzucania na plecy
Ostatnio edytowane przez VIPunia ; 08-07-2009 o 19:40
Witam! Jestem mama z okolic Poznania i potrzebuje pomocy w nauce wiazania chusty. Nie chodzi tu o teorie, w internecie i w instrukcjach do chust jest to wytlumaczone wystarczajaco, ale bardziej o kontrole tego czy wieze prawidlowo. Chcialabym tez porozmawiac z chustomama o rodzajach chust wiazanych, tak wiem ze jest forum- ale im wiecej czytam tym mniej wiem.
Z uwagi na prace nie jestem w stanie przyjechac na czwartkowe spotkania, a ostatnie warsztaty chustowe w Poznaniu odwołano z powodu braku chetnych. W gre wchodzi jedynie weekend.
hej
wpadnij na progressteron: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?27935-Chusty-na-Progessteronie