Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: moje problemy wiązaniowe

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie moje problemy wiązaniowe

W ciążowym wątku zaczęłam, ale chba tutaj bedzie lepsze miejsce dla tego typu pytań...

Od paru dni wiązemy koalę, wychodzi nam to chyba całkiem dobrze, ale musimy jeszcze dojsc do wprawy. Za pierwszym razem Borys zawiązany został niemal książkowo, glowkę miał w bok w stronę wewnętrznej poły, wiec wszystko super. Teraz jednak maluch za kazdym razem przekreca główkę i jest noskiem wewnątrz chusty, bądz tez noskiem przyklejony do mnie... czy tak moze sobie tam siedziec??

No i wiem co napiszecie - ze skoro nie płacze i spi to mu wygodnie i wcale nie za malo powietrza, ale chce zebyscie to napisaly jeszcze raz

Chusteryczka Awatar visenna2
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Jak ma nosek wewnątrz chusty to nic, na pewno się nie udusi Jak ma przyklejony do Ciebie to chyba też w porządku
    Na mój gust jesli śpi, oddycha i nie marudzi to jest OK
    ChustoHolizm
    Zuzia 21.12.2005
    Ania 26.06.2008
    Mateusz 04.08.2011

Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar Kasia
    Miejscowość
    Düsseldorf, Niemcy

Domyślnie

Wiem, ze juz nie masz tego problemu, bo widzialam Cie w akcji ale podbijam watek, bo mam sporo podobnych maili na Chustomanii.

Dziecko uklada glowke w jedna ze stron, bo symetria w naturze nie istnieje.
    Dobrze jest, jesli uklada raz w jedna, raz w druga. Mozna mu to ulatwic, odginajac poly chusty w odpowiednia strone. Wtulajac nosek w Ciebie nie udusi sie - a wtula, bo ma to zwiazek z feromonami
    Kasia z Chustomanii *

*Chustomania ® - portal dla rodziców i szkolenia dla doradców noszenia

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Mój maluch już od 2 miesięcy wtula we mnie nosek... i o dziwo jeszcze żyje - połowa starszych sąsiadek nie umie w to uwierzyć

Ps. Wczoraj namówiłam znajomą, żeby przy 2 dziecku spróbowała chusty [starania zaczyna już w marcu].... zgodziła się, bo przez 2 godziny obserwowała mojego szczęśliwego maluszka
    Moje szczęście urodziło się 3 września

Uprawnienia umieszczania postów