Cytat Zamieszczone przez bianka2009 Zobacz posta
ja tam nie pamiętam aby mi mokra tetra przeszkadzała Ciekawe jak nasi rodzice radzili sobie na zimowych spacerach Musze podpytać...

Naturalnie przy pupie to zawsze najlepiej a mocz też raczej naturalny

Ja używam systemu mieszanego. Początkowo chciałam mieć same formowanki później zmieniło mi się i chciałam same kieszonki. Teraz mam i kieszonki i fomowanki. W lato chciałabym trzymać małego tylko w naturalnych materiałach no ale zobaczymy czy książe się zgodzi Zawsze są jeszcze wkładki sucha pielucha jakby co i można włożyć na noc czy na spacer.

edit: u nas zupełnie nie sprawdziła się frota przy pupie. Po kilku praniach zrobiła sie szorstka jak tarka. Odgniatała się na pupinie i drażniła ją brrr...
mocz naturalny ale nie chodzi mi o to, że to mocz tylko, że mokre. No wyobraź sobie siedzieć czy chodzić godzinę w mokrych ciężkich majtkachmojemu to nie przeszkadza ale ja mam z tym problem
Frotta w postaci np ręczniczków ikea daję na krótkie rzuty pod otulacz (dość luźno), jak mamy np godzinę do kąpieli.Faktycznie coraz bardziej szorstkie się robią. Ale mam formowankę frottową Natural Babies i ona wcale nie jest szorstka.