Odgrzebuje temat i wracam do wątku głównego, bo chciałabym kupić elastyka Tuli dla przyjaciółki, która urodziła wcześniaka. Ona chce nosić ale nie chce się dać do tkanej przekonać...Potem zaniose Jej wszystkie swoje chusty i zarażę mam nadzieję na dobre, ale teraz jako prezent byłaby Tuli (piękne wzory i kolory). Warto ją kupić? Jak się sprawdza? Ja sama w ogóle elastyka nie używałam, więc liczę na wasze opinie
![]()

, bo chciałabym kupić elastyka Tuli dla przyjaciółki, która urodziła wcześniaka. Ona chce nosić ale nie chce się dać do tkanej przekonać...Potem zaniose Jej wszystkie swoje chusty i zarażę mam nadzieję na dobre, ale teraz jako prezent byłaby Tuli (piękne wzory i kolory). Warto ją kupić? Jak się sprawdza? Ja sama w ogóle elastyka nie używałam, więc liczę na wasze opinie
Odpowiedz z cytatem
Simon 11.07.2005
Bella 17.04.2011
) dla 4 tygodniowego bobasa i jestem bardzo zadowolona. Starszego syna nosiłam w tkanej i miałam tkaną dla malucha, ale stwierdziłam, ze spróbuję elastyczną i jest super. Jest bardziej miękka, mam wrażenie, że maluszkowi jest bardziej przyjemnie w takiej mięsistej tkaninie no i na pewno plus taki to że wiąże się na sobie i potem wkłada brzdąca więc można się zamotać w domu np. przed podróżą samochodem. Acha, no i mi w domu się lepiej wykonuje te wszystkie czynności Perfekcyjnej Pani Domu