Pokaż wyniki od 1 do 20 z 527

Wątek: MAKI forumowe -- mamy już -- fotki bawełny #44

Mieszany widok

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    instrukcje prania chust zawierają wiele dziwnych zaleceń (np. prania przy napełnionym bębnie czy unikania długiego moczenia chusty)
    Natalio jesli sama określasz zalecenie prania przy pełnym bębnie jako dziwne, to jak określisz Wasze zalecenia dot. prania w rulonie pod odpowiednim kątem??

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Natalio jesli sama określasz zalecenie prania przy pełnym bębnie jako dziwne, to jak określisz Wasze zalecenia dot. prania w rulonie pod odpowiednim kątem??
    Ogólnie chyba widać dobrą wolę i chęć zrekompensowania ewentualnych rozczarowań. Nie sądziliśmy, że takie pranie wzbudzi aż taki opór. Ja uprałam swój len i dla mnie to była tylko kwestia sposobu włożenia do wanny, czy zwyczajnie jak inne pranie czy w formie złożonej. Po Waszych wpisach widzę, że to budzi Wasz spory opór, więc uznajemy to. Jeśli ktoś nie chce takiej chusty, to może się zgłosić.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Ogólnie chyba widać dobrą wolę i chęć zrekompensowania ewentualnych rozczarowań. Nie sądziliśmy, że takie pranie wzbudzi aż taki opór. Ja uprałam swój len i dla mnie to była tylko kwestia sposobu włożenia do wanny, czy zwyczajnie jak inne pranie czy w formie złożonej. Po Waszych wpisach widzę, że to budzi Wasz spory opór, więc uznajemy to. Jeśli ktoś nie chce takiej chusty, to może się zgłosić.
    Tak, ale w instrukcji jest napisane, zeby chusty nie ugniatac. To jak ja wyprac kiedy bedzie autentycznie ubrudzona? Jak wycisnac z wody? Ja sie ciagle waham co zrobic ze swoja, bo boje sie jej wyprac.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Tak, ale w instrukcji jest napisane, zeby chusty nie ugniatac. To jak ja wyprac kiedy bedzie autentycznie ubrudzona? Jak wycisnac z wody? Ja sie ciagle waham co zrobic ze swoja, bo boje sie jej wyprac.
    patrz na nią, może Ci się uda ją wyczyścić siłą woli.

Domyślnie

Nie odnosząc się do konkretnych osób, mam nadzieję, że możemy sobie darować złośliwości. Wydaje mi się, że rozmowa jest konstruktywna. Przynajmniej części osób na tym zależy.
    Jeśli ktoś nie chce chusty, może się zgłosić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Można ugniatać, ale tak, żeby nie miąć jej w poprzek. Ja tak swoją wyciskałam.

Uprawnienia umieszczania postów