Pokaż wyniki od 1 do 20 z 527

Wątek: MAKI forumowe -- mamy już -- fotki bawełny #44

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Glajwic

Domyślnie

Zdaję sobie sprawę, że to trochę OT-owe
    ale niestety jakoś coraz częściej to widzę tutaj,
    co z prawdziwą przykrością stwierdzam
    ALE...

Czy ktoś mi może powiedzieć, w którym to momencie krytyka - dodajmy konstruktywna krytyka, danego produktu, do której jako klient mam święte prawo, zamienia się w obrażanie?
    Czy to, że ostatnio w świecie Nati pojawiło się kilka problemów natury komunikacyjnej oznacza, że mamy siedzieć z buziami w ciup i publicznie nie wymieniać - cały czas zaznaczam, kulturalnie swoich opinii?
    Czy fakt, że ktoś jest rozemocjonowany danym zdarzeniem i daje temu wyraz - bez obelg ani wulgaryzmów, ma oznaczać, że kogoś znieważa?

Tak się składa, że chociaż tutaj na forum jestem raczej świeżynką, to doświadczenie w moderowaniu forów posiadam i doskonale wiem o co kaman w tej materii...
    I strasznie mi się pod klawisze ciśnie jedno - przy całym moim szacunku dla Natalii i społeczności forumowej...
    ALE Czy jeśliby w tej społeczności forumowej uczestniczyli - nazwijmy to oględnie, udziałowcy firm takich jak Didymos, BB, Hoppediz czy Ellevil, to w ogóle o chustach możnaby pisać inaczej niż w samych superlatywach ???

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Denay Zobacz posta
    ALE Czy jeśliby w tej społeczności forumowej uczestniczyli - nazwijmy to oględnie, udziałowcy firm takich jak Didymos, BB, Hoppediz czy Ellevil, to w ogóle o chustach możnaby pisać inaczej niż w samych superlatywach ???
    kiedyś była dyskusja nati contra przedstawiciel didymosa. uwierz mi, aż drzazgi leciały. dzisiejsza przy tamtym, to pikuś
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Uprawnienia umieszczania postów