JESTES ZŁOSLIWA bawełna to naprawde nośna szmata inic się nie rozłazi...
a któres z nowych indio didka tez się rozłaziło i tez była aferka na forum...
ja moje makiBAWEŁNIANE nosze i kochamm i noszą super trzęse sie o nią bo mi sie naprawde podoba
i z psem w niej nie wyjde i obiadu w niej nie jem
ale w pralce na programie ręcznym piorę
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Fusia easy
afera jest nie o bawełnę![]()
Fusiu, to bardzo fajnie, że Tobie bawełna się aż tak podoba i doskonale się sprawdza.
Szkoda tylko, że Pati nie jest tak miło![]()
rozumie ze pati jest przykro i jest rozczarowana-też bym była bo to ze chusta która ma nosic dzecko rozjeżdza się przy praniu to jakieś nieporozumienie!
IMO pati należy się zwrot pieniędzy albo jeśli się na to zgodzi Bawełna i wyrównanie różnicy!
a złośliwość nie chodzi o złośliwość w strone natibaby-bo jeśli ktoś sie na produkcie zawiódł to złośliwości sie nie dziwiętylko złosliwość i to taka sympatyczna -żartobliwa wobec rosjanek które "lubią ażurowe wzory"
moja uwaga o złośliwości była nie do końca poważna-jeśli komuś sie zrobiło przykro przepraszam
a o fajnosci bawełny wsp0omniałam dla tych co by chcieli forumowego limita a boja się lnu
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Poznań w chuście zaprasza!!!
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
No mój nowy len tam wisi i jak powisi do wieczora i nie będzie chętnych to wróci do NatiJak jakaś Rosjanka jest chętna to zapraszam, bo ja na rosyjskie fora nie wejdę, bo nie gawarit pa ruski, że nie wspomnę, że nie mam klawiatury z cyrylicą
A w ogóle to powiem, że bawełna ma wyraźniejszy wzór i dlatego zostaje z nami![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
A. 02.2010, T. 06.2012
Wełny w ogóle nie powinno się prać tylko wietrzyćno i pranie ręczne jest po to by się nie sfilcowała, a nie porozłaziła - ale to taki OT.
Moim zdaniem to nawet nie o bezpieczeństwo w chuście chodzi, bo pod wpływem ciężaru raczej dziura jak pupa dziecka się nie zrobi, ale o wygląd, no i o kasę - to nie kosztowało 10 zł tylko ciut więcej to i wymagać należałoby od niej więcej![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
też tak sądzę i naprawdę zaczęłam się zastanawiać czy taki rozłażący się limit jest mi potrzebny do szczęścia :/
nie chce mi się cackać z chustą do tego stopnia...
no i chciałam len do noszenia ciężarka, czyli chusta powinna być mocna i siermiężna nawet, rozłażenie się chusty po RĘCZNYM praniu trochę ją jakby dyskwalifikuje w tym względzie...
A. 02.2010, T. 06.2012
a ja uważam, że nie ma co wieszać psów na chuście tylko dlatego, że trafiły się dwa felerne egzemplarze, które rozeszły się, bo ktoś prał je nie tak, jak było napisane w instrukcji. żeby nie było, też uważam, że instrukcja powinna być bardziej widoczna, a nie wciśnięta do książeczki, którą de facto ja zawsze oglądam, ale sto innych osób tam nie zajrzy.
z moim lnem absolutnie nic się nie stało w praniu, nosi obłędnie, dobrze zawiązany trzyma jak beton. dziś byliśmy na 2,5 - godzinnym spacerze i mój wymagający kręgosłup absolutnie nie czuł ciężaru mego syna. super szmata, chyba najlepiej noszący limit Nati, który ostatnio przewinął mi się przez ręce. wygląd to rzecz gustu, a o gustach się nie rozmawia.. ale jestem bardzo na TAK. nie lubię cienkich, mega miękkich chust, a ta jest właśnie taka sztywniejsza, chociaż po tym jednym praniu i noszeniu już trochę zmiękła. fajna na lato, bo przewiewna.
zastanawiającym się - POLECAM! tylko pierzcie według instrukcji![]()
to rozjezdzanie to jest raczej wina wzoru a nie felernych nici
bo normalnie len np didkowy to ja piore na 60stopni w pralce, wiruje maksymalnie a do plukania uzywam plynu zmiekczajacego zeby nie byla deskowata
i nic sie nie dzieje ale tam wzor jest rownomierny
w tej chuscie jest inaczej, w jednej czesci jest wiecej lnu, w drugiej bawełny
dlatego z bawełna nic sie nie dzieje a len dziwnie reaguje