zgadzam się, że to ma być chusta do noszenia dzieci, zwarta, porządna tkana chusta za pareset złotych,a nie szmata, która wymaga super ważnej instrukcji prania ręcznego zwiniętego w rulon![]()
chyba popadam w paranoję...
zgadzam się, że to ma być chusta do noszenia dzieci, zwarta, porządna tkana chusta za pareset złotych,a nie szmata, która wymaga super ważnej instrukcji prania ręcznego zwiniętego w rulon![]()
chyba popadam w paranoję...
K. 2009M. 2012
Czy kazde kolejne pranie ma byc w postaci zgrabnego rulonu? Czy instrukcja prania pierwszego obowiązuje w przypadku nastepnych prań?
Mam dość zawiłości, kurdeee, to przeciez szmata do noszenia dzieci, nie eksponat stosikowy (chyba)a przegrywa walkę z pralką...
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
ja maki wyprałam w pralce na praniu recznym ,ale moja pralka na recznym praniu robi jeden obrót na30 sekunda tak to głównie moczy
chustę prałam samą-nie miałam nic co nie farbuje -ręczniki mam ciemne w większości!
chusty nie wirowałam tulko ustawiłam odsączanie wody(stwierdziłam ze albo to przeżyje albo nie jest warta noszenia moich dzeci,a jak będą pajączki to będze chusta robocza -czyli taka w której robimy rzeczy przy kitórych można się upaprać
)
chusta jest cała i zdrowa nic jej nie jest nawet pajączków nie ma-dalej nie wiem jak one mają wygladac na tych fotkach pajączków ja ich poprostu nie widzę ale skoro nie zauważyłam czegoś na mojej chuście to znaczy że jest ok!
a mam bawełne i prałam w 20 stopiach na praniu recznym
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ja miałam książeczkę do noszenia wsadzoną do pudła tekturkowego, do tego miałam chustę w strunówce i osobnę kartkę w tej strunówce też. Nie można było tej kartki nie zauważyć bo to było pierwsze co się w oczy rzucało.
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
Więc tak. Kartka była w książeczce i gdyby nie cała afera na forumto bym nawet nie zajrzała. Moja Miśka chciała żeby ją zamotać ale powiem szczerze pierwszy raz miałam stracha że coś się stanie i niestety musi poczekać aż zachce mi się ją prać
A wrażenia:
Najpierw zobaczyłam kolor i hmmm ta szara strona która najbardziej mi się podobała nie jest szaraa beżowa i jakoś tak zupełnie inaczej wygląda za to strona lewa która bardzo mi się nie podobała na zdjęciach w zasadzie jest do przeżycia
Jak już się oswoiłam z kolorem to dotyk . Chusta naprawde miła i puchata - za to plus, wydaje się być porządną szmatą ale po tych rozejściach to bardziej się o nią cykam niż o jakieś jedwabie i kaszmiry. Jeśli chodzi o noszenie i motanie nie wiem bo cykora miałam
i ogólnie no ok może zostanie ale tylko ze względu na chusty.info ale nie wykluczam że kiedys może poleci na stragan
No i fotki
Uploaded with ImageShack.us