Krwista bawełna
Po prawej len, po lewej bawełna
Bawełna w akcji
ps. Przy okazji zdałam sobie sprawę jak już mnie ekhem.. wzdęło![]()
Krwista bawełna
Po prawej len, po lewej bawełna
Bawełna w akcji
ps. Przy okazji zdałam sobie sprawę jak już mnie ekhem.. wzdęło![]()
Na Twoich fotkach to mi się wszystko zaczyna z powrotem podobaćWzdęcia nie widać
![]()
ano zamglony ten len, tak jak już któraś pisała najpierw mi się nie podobał, później im dłużej patrzyłm tym bardziej sie przekonywałam aż... wyprałam i teraz chodzę sobie do łazienki popatrzeć, mam nadzieję że do jutra wyschnie,l uprałam w ręku (znaczy pomoczyłam w wodzie z proszkiem) ale przed płukaniem spasowałam, upchnęłam z pościelą do pralki wypłukałam i delikatnie odwirowałam, moim zdaniem nic sie nie stało, żadnych pajączków nie widać, może to tak jak z wełną kiedy Natalia pisała ze trzeba pralkę mocno upchnąć i nic jej nie będzie
przed praniem miała około 4,70-4,80 (zamówione 4,2) jutro zobaczymy ile "straciła" a no i małe, a właściwie prawie brak skosów mnie trochę zaskoczył
Moje maki z lnem. Dzisiaj przyszłyDługość 466cm, szerokość 71cm. Zamawiałam 4,2. Podam wymiary po wypraniu.
Po wyjęciu zarzuciłam chustę na plecy i aż musiałam pogłaskać makową główkę, bo mi się wypukła wydawała w lustrzeNaprawdę trójwymiarowa jest
A oto zdjęcia
![]()