Pokaż wyniki od 1 do 20 z 527

Wątek: MAKI forumowe -- mamy już -- fotki bawełny #44

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anntenka Zobacz posta

A poza tym, nawet gdyby mi się nie podobała, to i tak bym ją sobie sprawiła i pewnie zostanie u mnie do końca noszenia i potem w szafie leżeć.
    A po co? Ze względu na sentyment... do forum... do noszenia... do ludzi stąd... do lat niemowlęcych moich dzieci... do tego obezwładniającego uczucia dożywotniej odpowiedzialności za moje dziecko, które to uczucie powaliło mnie w pierwszej dobie po porodzie i depresyjnie przyciskało serce do kręgosłupa przez następne dni żeby potem zamienić się w niezmierzoną miłość... do czasu który tu przesiedziałam... no wogóle do całego chustowania i wszystkiego co z nim związane...

O!
    pieknie to napisalas i pewnie nie uwierzysz, ale u mnie na pamiatke niemowlęctwa moich obydwu dziewczynek zostanie MT szyty przez Ciebie (ten czarno biały), bo tylko on nosił moje obydwie córki

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

a u mnie brak jakiejkolwiek informacji
    to znaczy że jutro bez szans? liczyłam, że w sobotę pójdę z makami na ślub kuzynki...
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Uprawnienia umieszczania postów