na slasku woda jest miekka i wbrew pozorom czysta
tak sie wtrace a co....
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
w Glajwic mam twardą...
Oficjalnieinformuję, że od dzisiaj jestem szcześliwą posiadaczką szarego no cottona Lutei
Tym samym jestem w pełni usatysfakcjonowana rekompensatą za moje wadliwe maki.
Dziękuję.
i tak..
maki były moją ulubioną chustą, prałam je wedle instrukcji, przytulałam dużo, nosiłam w nich codziennie, fakt, wymemłane we wszystkie strony, ale przecież to chusta do noszenia.
no i podczas tego noszenia mi się rozeszły.. wyciągam wczoraj chustę z szafy w celu zamotania, patrzę a tam spore rozejście materiału.
czekam na odpowiedź od Nati.
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
len, len..
eh. dostałam odpowiedź, że mam poprzesuwać nitki na właściwe miejsce szpilką i wyprać w większej temperaturze i obserwować materiał. ale ja się teraz boję w tej chuście nosić.i mam mieszane odczucia, co robić, czy próbować ją naprawiać, czy nie.
misunderstanding ale zawsze możesz się pocieszyć, że Twoja rozlazła się dopiero podczas któregoś tam noszenia a nie pierwszego, ręcznego prania zgodnie z instrukcją...
U mnie pranie w goracej (50-60st) wodzie nic nie daloale u mnie tych rozejsc jest mnostwo, ale jak masz pojedyncze - to moze cos da
. No i ja tez czekam na maila od Natali, po rozmowie telefonicznej, ktora byla przesympatyczna
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®